Ο Idris Elba είναι ο βασικός υποψήφιος για τον ρόλο του Deadshot στο sequel του Suicide Squad

0

Σύμφωνα με πηγές του Variety και του Hollywood Reporter ο Βρετανός ηθοποιός είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Will Smith στον ρόλο του νο1 επαγγελματία εκτελεστή της DC.

Το Suicide Squad, παρά την εμπορική επιτυχία που σημείωσε, συγκαταλέγεται στις χειρότερες υπερηρωικές ταινίες της δεκαετίας. Οι αρνητικές κριτικές που εισέπραξε οδήγησαν σε ριζικές αλλαγές το κινηματογραφικό επιτελείο της DC με τον James Gunn (Guardians of the Galaxy) να παίρνει την θέση του David Ayer στην σκηνοθετική καρέκλα, τον Jared Leto να αποχωρεί από τον ρόλο του Joker και την συμμετοχή της Margot Robbie στο sequel να βρίσκεται υπό συζήτηση, καθώς θα πάρει μέρος στο Birds of Prey που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Πριν λίγες μέρες η Warner ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Will Smith, όπου κατείχε τον ρόλο του Deadshot και ακόμα δεν ήταν γνωστό αν ο χαρακτήρας θα εμφανιζόταν στο δεύτερο μέρος.

Τελικά απ’ ότι φαίνεται ο Deadshot θα είναι πάλι ο ηγέτης της ομάδας των κακών της DC και μάλιστα έχει βρεθεί ήδη το ιδανικό πρόσωπο για να τον υποδυθεί. Ο Idris Elba (Luther, The Wire) βρισκόταν ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων τον τελευταίο καιρό ως φαβορί για να ενσαρκώσει τον πρώτο μαύρο James Bond και σύμφωνα με τα συνήθως έγκυρα Variety και Hollywood Reporter είναι ο βασικός υποψήφιος για τον ρόλο του ανήθικου υπερεκτελεστή και αρχηγού της Suicide Squad.

Αν τελικά επισημοποιηθεί η συμφωνία, θα μπει στην μακριά λίστα των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί ήρωες και της Marvel και της DC, έχοντας ενσαρκώσει τον Heimdall στην τριλογία του Thor και στο Infinity War. Επίσης θα επιστρέψει σε ταινία της DC μετά το Losers του 2010.