Ο Hawkeye αποκτάει την δική του τηλεοπτική σειρά

0

Την προβολή που δεν είχε ποτέ στις ταινίες της Marvel, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ο υποτιμημένος Hawkeye.

Εδώ και κάτι μήνες περίπου έχει γίνει γνωστό ότι η Disney ετοιμάζει τις δικές της υπερηρωικές σειρές, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι λιγότεροι γνωστοί χαρακτήρες της από το MCU. Scarlet Witch και Loki είναι τα πρώτα ονόματα που ετοιμάζονται για τις solo σειρές τους και έχουν ακουστεί και οι Falcon, Winter Soldier και Vision. Mόλις χθες προστέθηκε στην λίστα και ο Hawkeye.

Σύμφωνα με το Variety, θα πρόκειται για μία μίνι σειρά περίπου 6-8 επεισοδίων από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, η οποία θα επικεντρώνεται στην εκπαίδευση της Kate Bishop από τον Hawkeye. Για όσους δεν γνωρίζουν η Kate Bishop είναι η διάδοχος του τοξοβόλου υπερήρωα και μέλος των Young Avengers στα κόμιξ της Marvel. Ο Jeremy Renner αναμένεται να επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και προφανώς δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η ιστορία θα διαδραματίζεται πριν ή μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame.

Οι σειρές της Disney θα προβληθούν μέσα από την νέα streaming πλατφόρμα της, Disney+, η οποία αναμένεται να κάνει πάταγο. Το Mandalorian, η σειρά από το σύμπαν του Star Wars είναι ήδη στα σκαριά, με τις υπόλοιπες υπερηρωικές περιπέτειες να βρίσκονται σε στάδιο προπαραγωγής και η Disney μπάινει δυνατά για να κατακτήσει την πρωτοκαθεδρία και στο τηλεοπτικό πεδίο. Ελπίζουμε αυτό το ανελέητο άρμεγμα να μας δώσει τουλάχιστον κάτι καλό.