Ο Dexter επιστρέφει σε νέα μίνι-σειρά

0

Ύστερα από 8 χρόνια και ένα αμφιλεγόμενο φινάλε, το ”Dexter” επιστρέφει σε μορφή μίνι σειράς. 

Το ”Dexter” αποτέλεσε μία από τις πιο διάσημες σειρές των 00ς, με τον κόσμο να παρακολουθεί μανιωδώς τις περιπέτειες του αγαπημένου serial killer. Η σειρά ξεκίνησε το 2006, κράτησε για οκτώ σεζόν και πήρε σημαντικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων 13 υποψηφιότηες για Emmy καλύτερης δραματικής σειράς και Α’ ανδρικού ρόλου για την εντυπωσιακή ερμηνεία του Michael C. Hall.

Παρά την τεράστια επιτυχία της, η τελευταία σεζόν της σειράς απογοήτευσε τους οπαδούς με τον Dexter να μην πεθαίνει, όπως αναμενόταν, αλλά να σκηνοθετεί τον θάνατό του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως ξυλοκόπος. Το τέλος αυτό άφηνε ανοιχτές υποθέσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται αν η σειρά θα έχει συνέχεια.

Σύμφωνα με το THR, η σειρά θα έχει άλλη μία σεζόν με τη μορφή μίνι σειράς. Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και λογικά θα κλείσει οριστικά την ιστορία του χαρακτήρα. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021, με σκοπό την πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο του ίδιου χρόνου. Την είδηση έκανε γνωστή και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο twitter.

Μεγάλα νέα για τους οπαδούς της σειράς, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα εν δράση και να πάρουν το τέλος που τους αξίζει. Επί τη ευκαιρία ας θυμηθούμε και αυτή την κλασσική στιγμή.