Ο Deadpool είναι και επίσημα μέλος του MCU και η νέα ταινία θα είναι R-Rated

0

Ο Kevin Feige ανακοίνωσε την είσοδο του troll υπερήρωα στο MCU, χωρίς καμία έκπτωση στο rating της ταινίας. 

Ύστερα από την εξαγορά της Fox από την Disney, όλοι αναμέναμε την είσοδο των υπερηρώων που είχε η FOX, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ο πιο δημοφιλής υπερήρωας του σύμπαντος της Fox ήταν αδιαμφισβήτητα ο Deadpool. Συγκεκριμένα υπήρχε ολόκληρη φημολογία για την ένταξη του στο MCU, με πολλές πηγές να αναφέρουν την δυσκολία που υπήρχε, λόγω του rating των ταινιών του. Η Disney έχει ως κανόνα την μη χρήση βίας και αίματος στις ταινίες της, οπότε μία ταινία Deadpool αποτελούσε από την αρχή ένα δύσκολο εγχείρημα.

Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς. Ο ιθύνων νους της Marvel, Kevin Feige, επιβεβαίωσε ότι ο Deadpool θα ενταχθεί όπως τον ξέραμε στο MCU, με τον Ryan Reynolds φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και το sequel θα είναι r-rated. Όσον αφορά τους υπόλοιπους ήρωες που είχε η FOX, μεταξύ των οποίων οι X-men και Fantastic Four, θα γίνει ένα απαραίτητο reboot, ώστε να εισαχθούν με την σειρά τους στο franchise της Disney.

Ο Ryan Reynolds επιβεβαίωσε κι αυτός τα νέα μέσω ενός tweet, με τον δικό του τρόπο.

Απ’ όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το Deadpool 3 βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής από τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Νοέμβριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι οι σεναριογράφοι της ταινίας θα είναι οι Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Logelin, γνωστοί από την animation σειρά, ”Bob’s Burgers”. Με το βαρύ πρόγραμμα του Reynolds και τις προγραμματισμένες ταινίες του MCU, η τρίτη ταινία του Deadpool δεν πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα πριν το 2022.