Ο Chucky κάνει την εμφάνισή του στο νέο trailer του Child’s Play

0

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα του Chucky, εν όψει του επερχόμενου remake του Child’s Play και σήμερα έσκασε μύτη το δεύτερο trailer της ταινίας, με την σατανική κούκλα να φανερώνεται στην ολότητά της. Επίσης ακούμε για πρώτη φορά τον Mark Hammill, ο οποίος θα είναι η φωνή του Chucky, αντικαθιστώντας τον Brad Dourif που είχε συνδεθεί με τον ρόλο εδώ και δεκαετίες.

Το remake της κούκλας του Σατανά έχει αντιμετωπιστεί με δυσφορία από τους οπαδούς της ταινίας, λόγω της νέας προσέγγισης που αλλάζει ριζικά το origin του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα ο νέος Chucky θα είναι ένα… ρομπότ – κούκλα που αποκτάει συνείδηση και μετατρέπεται σε φονική μηχανή, σε αντίθεση με την πρώτη κλασσική ταινία, όπου αποτελούσε την μετενσάρκωση ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου μέσω μιας σατανικής τελετουργίας.

Από το trailer πάντως είναι εμφανές ότι η ταινία θα έχει πολύ αίμα και gore, με κάποιες από τις σκηνές να θυμίζουν αρκετά το ”Saw”. Η αλήθεια είναι ότι δεν ψηνόμαστε ιδιαίτερα, αλλά θα το δούμε μόνο και μόνο για τον τιτάνα Mark Hammill.

To Child’s Play θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2019 στις ΗΠΑ.