Ο Chris Rock αναλαμβάνει το reboot του Saw

0

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από την τελευταία ταινία του διάσημου franchise τρόμου και το reboot της σειράς είναι ήδη στα σκαριά. 

Έχει αρχίσει να γίνεται πλέον συνήθεια η ανάληψη horror ταινιών από διάσημους κωμικούς. Ο Jordan Peele ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε αυτή την μόδα με τις δύο ταινίες του, Get Out και Us να προκαλούν αίσθηση και να τον εδραιώνουν ως έναν από τους πιο καινοτόμους σκηνοθέτες αυτή την στιγμή στο Hollywood. Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά του Danny Mc Bride (This is the end, Pineapple Express) στο τελευταίο Halloween ως σεναριογράφος, αναβιώνοντας πετυχημένα τον μύθο του Michael Myers. O Chris Rock είναι ο επόμενος δημοφιλής κωμικός που μπαίνει στα μονοπάτια του horror, ο οποίος θα αναλάβει το reboot της σειράς ταινιών ”Saw”.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των σεναριογράφων της ταινίας στο bloody-disgusting.com, η ιδέα του σεναρίου προήλθε από τον κωμικό, ο οποίος είναι γνωστός από τις εμφανίσεις του σε ταινίες όπως το τέταρτο Φονικό Όπλο, καθώς και από τις stand-up παραστάσεις του. Ο ίδιος δήλωσε οπαδός του franchise από το πρώτο μέρος και είναι ενθουσιασμένος από την νέα διεστραμμένη κατεύθυνση του επερχόμενου reboot.

Ο Chris Rock θα αναλάβει ρόλο παραγωγού μαζί με τον James Wan – ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία – και η πρεμιέρα της αναμένεται τον Οκτώβριο του 2020, την περίοδο του Halloween.

Η ταινία αναμένεται να είναι κάτι μεταξύ spin-off και μιας νέας εκδοχής των προηγούμενων ταινίων με όλα τα στοιχεία που τις έκαναν διάσημες, όπως την γραφική βία και τις αναπάντεχες ανατροπές.