Ο Andy Serkis είναι και επίσημα ο Alfred στην επερχόμενη ταινία του Batman

0

Ύστερα από φημολογία πολλών ημερών, ο Matt Reeves επιβεβαίωσε το κάστινγκ του ηθοποιού στο Twitter.

Η νέα ταινία του Σκοτεινού Ιππότη έχει μπει επίσημα στην παραγωγή, με το κάστινγκ των ηθοποιών να ολοκληρώνεται σταδιακά. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο Robert Pattinson (Twilight) θα είναι ο Bruce Wayne, η Zoe Kravitz (Mad Max: Fury Road) και Paul Dano (There Will be Blood) θα ερμηνεύσουν τους Catwoman και Riddler αντίστοιχα και ο Jeffrey Wright θα ενσαρκώσει τον Gordon, με την επίλογη των ηθοποιών να είναι, αν μη τι άλλο, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Την τελευταία εβδομάδα υπήρξε μία έντονη φημολογία για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με την οποία ο Colin Farrell βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του Πιγκουίνου και ο Andy Serkis για τον ρόλο του υπηρέτη και πιστού φίλου του Bruce Wayne, Alfred Pennyworth. Τελικά η μία από τις δύο φήμες επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον σκηνοθέτη της ταινίας. Ο Matt Reeves επισημοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την προσθήκη του ηθοποιού στο σύμπαν του Batman, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans.

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν, ο Andy Serkis είναι ο άνθρωπος πίσω από το Gollum στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και υπεύθυνος για την εξέλιξη των motion capture ερμηνειών που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς πλέον στο Hollywood. Εκτός όμως από το να κλείνεται σε green room και να δίνει ζωή σε ψηφιακούς χαρακτήρες, είναι και σκηνοθέτης, έχοντας γυρίσει το Mowgli για λογαριασμό του Netflix και αναλαμβάνοντας το πολυαναμένο sequel του Venom. Πέρα από αυτά πρόκειται για έναν αναμφίβολα εξαιρετικό ηθοποιό, με την ικανότητα να ερμηνεύσει πολυεπίπεδους ρόλους και η επιλογή του ως Alfred κρίνεται δικαιολογημένα πετυχημένη από την πλειοψηφία των geeks.

Όσον αφορά το κάστινγκ του Πιγκουίνου, ο Collin Farrell θεωρείται ακόμα φαβορί για τον ρόλο και αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή κάποιο tweet του Reeves, ώστε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα από την επερχόμενη ταινία του Batman.

To ”The Batman” θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2021.