Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει: Έφτασε το trailer του «Batman: Hush»

Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC είναι εντελώς αμφιλεγόμενο και παρά το γεγονός ότι διάφορες πρόσφατες ταινίες του σαν το «Shazam!» έχουν αρχίσει να ψήνουν μια μερίδα του κοινού, οι περισσότερες παραμένουν στην καλύτερη αδιάφορες. Το animation σύμπαν της DC ωστόσο είναι μια άλλη υπόθεση: εκεί το ένα διαμαντάκι προκύπτει μετά το άλλο.

Ηγετικό όνομα φυσικά σε αυτή την τόσο δημιουργική διαδικασία του animation τμήματος της DC δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Batman και τις ταινίες που έχουν να κάνουν με τις περιπέτειές του. Το καλοκαίρι άλλη μια τέτοια θα κυκλοφορήσει και ήδη την περιμένουμε πως και πως.

Ο λόγος για το «Batman: Hush», την animation μεταφορά του ομώνυμου graphic novel με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη, μια ιστορία υπεραγαπημένη για πολλούς οπαδούς του σύμπαντος της Γκόθαμ Σίτι (για πολλούς μάλιστα υπήρξε διακαής πόθος η κινηματογραφική της μεταφορά).

Ενόψει της κυκλοφορίας της, το πρώτο trailer είναι γεγονός και δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει πως -ειδικά σε επίπεδο σάουντρακ- οι επιρροές από την «Dark Knight Trilogy» είναι προφανείς.

Να το trailer: