Οι Guardians of the Galaxy θα εμφανιστούν στο «Thor: Love and Thunder»

0

Ο Vin Diesel επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του την εμφάνιση της διαστημικής υπερηρωικής ομάδας της Marvel στο επερχόμενο sequel του Thor. 

Έπειτα από την επισημοποίηση της συμμετοχής του Christian Bale στο επερχόμενο sequel των περιπετειών του Thor, είχαμε κι άλλη μία ευχάριστη έκπληξη. O Vin Diesel, ο οποίος υποδύεται τον Groot στις ταινίες των Guardians of the Galaxy, αποκάλυψε σε συνέντευξη στο ComicBook.com ότι μίλησε με τον Taika Waititi για την νέα ταινία του Thor.

”Είμαι ενθουσιασμένος για τον φίλο μου, James Gunn, και πιστεύω ότι θα τα πάει περίφημα και στο τρίτο μέρος (αναφέρεται στο Guardians of the Galaxy 3). Τώρα έχει αναλάβει το ”Suicide Squad”, οπότε είναι αφοσιωμένος σ’ αυτό. Το Thor θα εμπεριέχει επίσης κάποιους χαρακτήρες από τους Guardians – μιλήσαμε πρόσφατα με τον Taika Waititi σχετικά με αυτό. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Ίσως δεν έπρεπε να πω τίποτα.”

Στην τελευταία εμφάνισή τους στο MCU, ο Thor επιβιβάστηκε στο Milano, το σκάφος των Guardians, με τον Rocket Raccoon, αφήνοντας την βασιλεία της Asgard στα χέρια της Valkyrie. Έτσι βγάζει νόημα η συμμετοχή των Guardians στην νέα περιπέτεια του Thor. Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε αν θα πρόκειται για cameo ή αν θα έχουν πιο ενεργό ρόλο.

Το ”Thor: Love and Thunder” θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021. Ο Taika Waititi θα αναλάβει την σκηνοθεσία και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Chris Hemsworth, Tessa Thompson και Natalie Portman.