Οι περιπέτειες του Κόναν γίνονται τηλεοπτική σειρά στο Netflix

0

Ο Κόναν θα αποκτήσει νέα τηλεοπτική μεταφορά από την διάσημη streaming υπηρεσία. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του διάσημου κόμικ χαρακτήρα που δημιούργησε ο Robert Howard το 1934.

Μέχρι στιγμής έχουν συμβεί άλλες τρεις τηλεοπτικές μεταφορές του χαρακτήρα, οι δύο από αυτές σε μορφή animation και όλες ξεκίνησαν και τελείωσαν μέσα στα 90ς. Η πιο πρόσφατη ήταν το Conan the Adventurer του 1997.

Η πιο γνωστή μετάφορα είναι η ταινία ”Conan the Barbarian” του 1982, με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για τον ρόλο που του άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη καριέρα του και ακόμη και σήμερα θεωρείται ο ιδανικός ενσαρκωτής του Κόναν. Τον υποδύθηκε για άλλη μια φορά στο κατώτερο ”Conan the Destroyer”. Το 2011 βγήκε ένα remake με τον Jason Momoa, το οποίο απέτυχε παταγωδώς.

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε πρώτη φορά στα 30ς αλλά έγινε διάσημος μέσω της σειράς κόμιξ του 70 από την Marvel, η οποία διήρκησε 25 χρόνια. Στην συνέχεια η Dark Horse πήρε τα δικαιώματα του χαρακτήρα, εκδίδοντας έξι διαφορετικές σειρές κόμιξ από το 2003 μέχρι το 2018, ώσπου η Marvel ανέκτησε τα δικαιώματα ξανά και τα κατέχει μέχρι σήμερα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η μεταφορά θα είναι animated ή live-action σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όπως και να χει θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.