Οδεύει προς streaming πλατφόρμα (και) το νέο Halloween

Η επερχόμενη ταινία Halloween, το «Halloween Kills» είναι ένα από τα άπειρα κινηματογραφικά θύματα της εποχής του κορωνοϊού. Η ταινία επρόκειτο να παιχτεί τον περασμένο Οκτώβρη, πήρε αναβολή για τον Οκτώβρη του 2021 (όταν και θεωρητικά θα παιζόταν το ακριβώς επόμενο κεφάλαιο του αναστημένου franchise) και πλέον, οι δημιουργοί της περιμένουν με αγωνία το αν θα είναι σε θέση οι κινηματογράφοι να την προβάλουν το προσεχές φθινόπωρο. Αν δεν είναι, άλλη αναβολή δεν θα υπάρξει. Αντίθετα, η ταινία θα ντεμπουτάρει σε κάποια streaming πλατφόρμα.

Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Τζον Κάρπεντερ, που πλέον έχει τον ρόλο παραγωγού στο franchise, μιλώντας στο NME. «Η ταινία μπορεί να διατεθεί με αυτόν τον τρόπο, γιατί τα σινεμά είναι νεκρά. Είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Είναι τραγωδία, αλλά είναι πραγματικότητα και πρέπει να την αποδεχθούμε. Το στούντιο επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη David Gordon Green και με εμένα και ανέβαλλαν ήδη μια φορά την καινούργια ταινία κατά ένα χρόνο με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Ακόμα ελπίζουμε ότι θα καλυτερέψουν», είπε Κάρπεντερ για το ενδεχόμενο να βγει η ταινία σε κάποια πλατφόρμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «Halloween Kills» θα είναι το sequel του νεότερου «Halloween», που με τη σειρά του θεωρείται πλέον το απευθείας sequel της πρωτότυπης ταινίας του 1978 καθώς όλες οι υπόλοιπες συνέχειες έχουν «σβηστεί» από τον Κάρπεντερ. Η συνέχεια θα ονομάζεται «Halloween Ends» και θα πρόκειται για το τέλος της τετραλογίας.