Ξεκινάνε τα γυρίσματα της νέας ταινίας Mortal Kombat

0

Όσοι έχουν την παραμικρή ιδέα από video games δεν γίνεται να μην γνωρίζουν το πιο διάσημο fighting game όλων των εποχών. Ειδικά οι πιο παλιοί σίγουρα θα θυμούνται ότι εκεί γύρω στο 1995 είχε βγει μια τίμια live action μεταφορά, την οποία διαδέχτηκε μία υπερβολικά κακή συνέχεια που έμεινε στην ιστορία για τις ”καταπληκτικές” ερμηνείες της, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Μετά από το φιάσκο του Mortal Kombat: Annihilation τα σχέδια για ταινίες βασισμένες στην δημοφιλή σειρά βιντεοπαιχνιδιών έμειναν στον πάγο για αρκετά χρόνια. Το 2010 επανήλθαν οι συζητήσεις για ένα reboot, μετά την αίσθηση που προκάλεσαν στο Internet το μικρού μήκους φιλμ Mortal Kombat: Rebirth και η σειρά δεκάλεπτων επεισοδιών Mortal Kombat: Legacy. Και οι δύο προσπάθειες ήταν εξαιρετικά σκοτεινές και βίαιες, τιμώντας τις ρίζες του videogame και η προοπτική της δημιουργίας ενός reboot άρχισε να αποκτά βάσεις.

Τελικά η Warner Brothers, κάτοχος των δικαιωμάτων του τίτλου, έδωσε επίσημα το πράσινο φως για μία καινούργια ταινία με παραγωγό ένα από τα πιο καυτά ονόματα στον εμπορικό κινηματογράφο, τον James Wan (Aquaman, The Conjuring). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2019 στην Νότια Αυστραλία και θα πρόκειται για την πιο ακριβή κινηματογραφική παραγωγή που έχει τελεστεί ποτέ στην συγκεκριμένη περιοχή. Το σενάριο θα υπογράφει ο Greg Russo, ο οποίος έχει αναλάβει και το reboot της ταινίας Resident Evil. Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές με την ταινία να αναμένεται το 2021.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το λατρεμένο theme της ταινίας.