Ξεκινάει το Smass(e-)Fest 2020 – Όλο το πρόγραμμα

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι λίγο πιο φτωχό σε σχέση με τα προηγούμενα καθώς δεν θα περιέχει το πλήθος των ανοιχτών φεστιβάλ που είχαμε συνηθίσει εδώ και τόσα και τόσα καλοκαίρια. «Θύμα» της κατάστασης με τον κορωνοϊό έπεσε και το Smass Fest, το φεστιβάλ που γουστάραμε να πηγαίνουμε τα τελευταία δυο χρόνια και να συζητάμε για την ποπ κουλτούρα και τις προεκτάσεις της στη ζωή μας.

Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά από το Smassing Culture βρήκαν τη λύση και από τις 15/6 μέχρι και τις 20/6, το Smass Fest θα αντικατασταθεί από το Smass(e-)Fest 2020, ένα φεστιβάλ δηλαδή που θα εξελιχθεί μόνο ιντερνετικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Το Smass Fest επιστρέφει και φέτος, έστω και σε ηλεκτρονική μορφή!

Μπορεί φέτος να μην έχουμε τη χαρά να συναντηθούμε στην όμορφη ταράτσα της Λέσχης Αναιρέσεις, αλλά έστω και διαδικτυακά μπορούμε να βρεθούμε, να κουβεντιάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μία όμορφη εβδομάδα μέσα στον καύσωνα του Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν το φετινό φεστιβάλ μας θα μετονομαστεί σε Smass(e-)Fest και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στους τόπους που συναντιόμαστε τόσα χρόνια, δηλαδή στο smassingculture.gr και στα social media μας. Το φετινό πρόγραμμα του Smass(e-)Fest 2020 είναι πιο γεμάτο από ποτέ και θα μεταφερθεί εξ’ ολοκλήρου online δίνοντας δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε όλους/-ες που θέλουν να το επισκεφτούν. Θα μεταδοθεί απ’ το smassingculture.gr και τις σελίδες του Smassing Culture στο Facebook και στο Youtube, οπότε κάντε subscribe για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του Φεστιβάλ!»

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα: