Νέα αναβολή στα γυρίσματα του «The Batman»

Δεν λέει να σταματήσει να βρίσκει διαρκώς προβλήματα μπροστά της εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η δημιουργία του πολυαναμενόμενου «The Batman». Το καινούριο απρόοπτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένας κασκαντέρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι, αναγκαστικά τα γυρίσματα της ταινίας θα σταματήσουν για μια ακόμα φορά.

Με δεδομένο λοιπόν πως ολόκληρη η ομάδα των κασκαντέρ θα πρέπει να απομονωθεί για περίπου 14 μέρες, όλα δείχνουν πως τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβρη. Και αυτό μόνο σε περίπτωση που στο μεσοδιάστημα δεν βρεθούν θετικοί στον ιό και άλλοι κασκαντέρ, κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανό με βάση τον τρόπο που διαδίδεται ο ιός. Αν συμβεί αυτό, τότε η αναβολή των γυρισμάτων θα διαρκέσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που τα γυρίσματα της ταινίας σταματάνε λόγω covid. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον ενώ μερικούς μήνες αργότερα, τέσσερα μέλη του συνεργείου βρέθηκαν θετικά και τα γυρίσματα σταμάτησαν εκ νέου. Έτσι όπως πάει η δουλειά, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει η παραγωγή να ολοκληρωθεί μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα.

Για την ώρα, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Batman» είναι η 4η Μαρτίου του 2022, έχοντας ήδη αλλάξει μια φορά. Μένει να φανεί αν θα αλλάξει και άλλη ή όχι…