Νέα αναβολή για το «Tenet» χωρίς να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Σίριαλ δίχως τέλος αρχίζει να γίνεται η ημερομηνία εξόδου του «Tenet», της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν: από τις 17 Ιουλίου στις 31 Ιουλίου, από εκεί στις 12 Αυγούστου και εν τέλει, σε μια ακόμα αναβολή οδηγήθηκε το φιλμ, που πλέον δεν ξέρουμε καν πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Η Warner Bros ανακοίνωσε πως εν τέλει η πρεμιέρα του «Tenet» θα μεταφερθεί εκ νέου, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι σκοπεύει να ανακοινώσει άμεσα νέα ημερομηνία για το 2020. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, το κανονικό άνοιγμα των κινηματογράφων παραμένει αβέβαιο και η Warner θέλει η ταινία να κάνει πρεμιέρα σε γεμάτες αίθουσες.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας μια νέα ημερομηνία εξόδου του «Tenet», της πρωτότυπης και εντυπωσιακής ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν. Δεν μπορούμε να χειριστούμε το «Tenet» με την παραδοσιακή παγκόσμια έξοδο και τα μελλοντικά μας σχέδια προώθησης και διανομής θα αντανακλούν ακριβώς αυτό. Ο σκοπός μας σε αυτή τη διαδικασία είναι να εξασφαλίσουμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας για τις ταινίες μας αλλά και να είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις αίθουσες που χρειάζονται νέο προϊόν όταν ανοίξουν ξανά με ασφάλεια…. Δυστυχώς, η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται, αναγκάζοντάς μας να αλλάξουμε τις ημερομηνίες εξόδου των ταινιών μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρίας Τόμπι Εμεριχ.

Ουσιαστικά, γνωστοποίησε πως η Warner δεν θέλει να πάει χαμένο ούτε μισό δολάριο από την κυκλοφορία του «Tenet» και πως δεν προτίθεται να το προβάλει σε μισογεμάτες αίθουσες…