Μισή ντουζίνα villains θα παρελάσουν στο «The Batman»

Ενώ ολόκληρη η geek (και όχι μόνο) πλευρά του διαδικτύου συζητά αναφορικά με την επιλογή για τον νέο Μπάτμαν (τον Ρόμπερτ Πάτινσον δηλαδή), έρχονται στο φως ορισμένες νέες πληροφορίες αναφορικά με την πολυαναμενόμενη ταινία επιστροφής του Μπάτμαν στην μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά όμως, αυτές δεν έχουν να κάνουν με τον Σκοτεινό Ιππότη αλλά με τους ανταγωνιστές που θα έχει στο επερχόμενο φιλμ του Ματ Ριβς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Hollywood Reporter», η φήμη που είχε ακουστεί πριν κάμποσο καιρό και έκανε λόγο για επιστροφή του Πιγκουίνου ως κινηματογραφικού αντιπάλου του Μπάτμαν φαίνεται να ευσταθεί. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημιοσίευμα, ο Πιγκουίνος θα είναι ο κεντρικός villain της ταινίας αλλά όχι και ο μόνος.

Για την ακρίβεια, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως θα εμφανιστούν έξι αντίπαλοι του Μπάτμαν (!) μια εκ των οποίων θα είναι και η Κατγούμαν, στην τρίτη της κινηματογραφική παρουσία μετά από εκείνη της Χάθαγουεϊ το 2012 και εκείνη της Μισέλ Φάιφερ 20 χρόνια νωρίτερα.

Τα συγκεκριμένα νέα πάντως, αν ισχύουν, μας υποδηλώνουν πως τα γεγονότα αυτής της ταινίας θα εξελίσσονται σε ένα ήδη διαμορφωμένο σύμπαν άρα δεν έχουμε να κάνουμε σίγουρα με origin story…