Με την Anya Taylor-Joy το prequel του «Mad Max: Fury Road»

 

Η Anya Taylor-Joy θα είναι εκείνη που θα υποδυθεί την Φουριόζα στο πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Mad Max: Fury Road», το οποίο και θα αφηγείται το origin της χαρακτήρα που υποδύθηκε η Charlize Theron.

Ταυτόχρονα, είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλα μέλη του καστ της εν λόγω ταινίας: ο λόγος για τους Chris Hemsworth και Yahya Abdul-Mateen II. Ο Μίλερ θα βρίσκεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη και στο σενάριο, ενώ η εταιρία στην οποία συμμετέχει -η «Kennedy Miller Mitchell»- θα αναλάβει την παραγωγή.

Στα αξιοσημείωτα της εν λόγω προσπάθειας είναι πως το σενάριο της εν λόγω ταινίας είχε γραφτεί πριν το «Mad Max: Fury Road». Ο Μίλερ άλλωστε δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη ταινία για 15 χρόνια προτού καταλήξει στην τελική της μορφή και το σενάριο που εν τέλει θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αυτού του πρίκουελ είχε μπει στο συρτάρι πριν καταλήξει στο πως ακριβώς θέλει να είναι η ταινία. Όπως ο ίδιος ο Μίλερ έχει πει, χρησιμοποιήθηκε μόνο για να μπει η Charlize Theron στη ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα.