Μάλλον βρέθηκε ο Διπρόσωπος του «The Batman»!

Μπορεί στα πρώτα στάδια της παραγωγής του να έμοιαζε με το γιοφύρι της Άρτας, αλλά το «The Batman» του Ματ Ριβς, από τη στιγμή που μπήκε στην τελική του ευθεία, συνοδεύεται από τη μια εντυπωσιακή ανακοίνωση μετά την άλλη όσον αφορά το καστ του.

Η τελευταία προσθήκη σε αυτό, αυτή του Πίτερ Σάρσγκαρντ είναι μια προσθήκη μυστήριο; Άπαντες γούσταραν μόλις διάβασαν για αυτή και ταυτόχρονα, άπαντες αναρωτήθηκαν: τι ρόλο θα έχει στην ταινία. Για την ώρα, o Ματ Ριβς διαχειρίζεται ως επτασφράγιστο μυστικό την απάντηση.

Είναι δεδομένο πως η εκδοχή του Ματ Ριβς θα επικεντρώνεται στην ντετέκτιβ φύση του, άρα η αισθητική της ταινίας αναμένεται να γέρνει προς το crime είδος. Είναι επίσης, δεδομένο πως στόχος του Ριβς είναι να αντιπαρατάξει πάνω από έναν villain στον Μπάτμαν: ήδη έχει γνωστοποιηθεί πως στην ταινία θα δώσουν το «παρών» οι Καρμάιν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο), Πιγκουίνος (Κόλιν Φάρελ), Κατ-Γούμαν (Ζόε Κράβιτζ) και Γρίφος (Πολ Ντάνο). Ωστόσο, φαίνεται πως λείπει ακόμα από το καστ της ταινίας ο βασικός κακός, ο κεντρικός villain.

Οι φήμες πως αυτός θα είναι ο Πίτερ Σάρσγκαρντ. Και με δεδομένο πως υπάρχουν και ορισμένες άλλες φήμες, που θέλουν το θρυλικό «Long Halloween» να αποτελεί τη βασική επιρροή του «The Batman», ορισμένοι λένε πως στο πρόσωπο του Σάρσγκαρντ, μόλις βρέθηκε ο Χάρβεϊ Ντεντ. Κατά κόσμον, Διπρόσωπος!

Αν όλα αυτά ισχύουν, ο Σάρσγκαρντ θα γίνει ο τέταρτος κινηματογραφικός Χάρβέι Ντεντ μετά τον Μπίλι Ντι Γούλιαμς στο «Batman» του 1989 (αν και σε αυτή την ταινία ο Ντεντ δεν μετατράπηκε ποτέ σε Διπρόσωπο), τον Τόμι Λι Τζόουνς στο «Batman Forever» και φυσικά, τον Άαρον Έκχαρτ στο «The Dark Knight».

Φυσικά, όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ο Πίτερ Σάρσγκαρντ ως Διπρόσωπος στο «The Batman» αποτελεί απλά μια φήμη. Μέχρι τις 25 Ιουνίου του 2021, οπότε και θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του «The Batman» έχουμε ακόμα μπόλικο καιρό και μέχρι τότε, το πιθανότερο είναι πως αυτή η φήμη είτε θα έχει επιβεβαιωθεί είτε θα έχει διαψευστεί.