«Κάθε ήρωας έχει μια σκοτεινή πλευρά»: Αυτό είναι το τελευταίο trailer του «Dark Phoenix»

Και ενώ όλος ο (κινηματογραφικός) πλανήτης Marvel κινείται στους ρυθμούς της επερχόμενης κυκλοφορίας του «Avengers: Endgame», η Fox προετοιμάζει ταυτόχρονα τα νέρντουλα αυτού του πλανήτη για την τελευταία ταινία της από το σύμπαν των X-Men (προτού τα δικαιώματα των ηρώων μεταφερθούν στην Disney) που δεν θα είναι άλλό από το «Dark Phoenix», την ιστορία δηλαδή της μετάβασης της Jean Gray στην… σκοτεινή και απέραντης δυναμική πλευρά της.

«Κάθε ήρωας έχει και μια σκοτεινή πλευρά», τονίζει το τελευταίο trailer που είδε το φως της δημοσιότητας και οι σκηνές του οποίου μας μεταφέρουν σε μια εξαιρετικά σκοτεινή ατμόσφαιρα όπου η Phoenix κάνει επίδειξη της τεράστιας δύναμής της ακόμα και κόντρα στoν Magneto.

«Άσχημα πράγματα συμβαίνουν αλλά μου αρέσει», λέει σε κάποια φάση η πρωταγωνίστρια της ταινίας και μας κάνει να ανυπομονούμε να δούμε το αν το οριστικό κλείσιμο του franchise των X-Men μετά από περίπου 20 χρόνια θα είναι τόσο σκοτεινό και απαισιόδοξο όσο πλασάρεται.

Πάντως, αυτή την ιστορία την είχαμε δει και στο «X-Men 3» και αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την ταινία να της προσδώσει αληθινά νέα στοιχεία και να μην είναι απλά ένα πιο σύγχρονο remake. Θα δείξει στις 6 Ιουνίου, οπότε και το «Dark Phoenix» θα κάνει πρεμιέρα.

Να και το trailer: