Θέμα ημερών η ανακοίνωση για το όνομα του νέου Batman

H 25η Ιουνίου του 2021 είναι μια ημέρα που άπειροι άνθρωποι περιμένουν πως και πως. Είναι η ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα η solo ταινία Batman δια χειρός Ματ Ριβς και αν και η μοναδική επιβεβαιωμένη πληροφορία που υπάρχει είναι πως ο Μπεν Άφλεκ δεν θα βρίσκεται στον ρόλο, η προσμονή βαράει ήδη ταβάνι.

Το κάστινγκ για τον άνθρωπο που θα φορέσει την μάσκα του Batman αντικαθιστώντας στον ρόλο τον Μπεν Άφλεκ (χωρίς ακόμα να είναι καθόλου βέβαιο πως η ταινία θα λαμβάνει χώρα στο DCU και όχι σε ένα δικό της σύμπαν) διεξάγεται υπό καθεστώς πλήρους μυστικότητας. Δεν αποκλείεται πάντως, μέσα στην εβδομάδα να γνωστοποιηθεί το όνομα του «εκλεκτού».

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στα αμερικάνικα ΜΜΕ που ασχολούνται με κινηματογραφικά νέα. Αν ισχύουν οι εν λόγω πληροφορίες τότε είναι θέμα ημερών να μάθουμε το όνομα του ανθρώπου που θα γίνει ο νέος Batman.

Με δεδομένο πως πρόθεση της DC είναι να παρουσιάσει έναν Batman που βρίσκεται στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε έναν ηθοποιό που θα είναι το πολύ μέχρι 35 χρονών. Κάτι τέτοιο κάνει τις φήμες για τον Τζον Χαμ να μην στέκουν ιδιαιτέρως ενώ αντίθετα, εκείνες για τον Άρμι Χάμερ να μοιάζουν πιθανές.

Όπως και να έχει, φαίνεται πως η αγωνία φτάνει πολύ σύντομα στο τέλος της…