Η Rosario Dawson θα υποδυθεί την Ahsoka Tano στην δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian»

0

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την πανίσχυρη Jedi από την animated Star Wars σειρά, ”The Clone Wars”. 

Η πρώτη σεζόν του ”The Mandalorian” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έδωσε πίσω τα χαμόγελα που είχαν χαθεί μετά το απογοητευτικό ”The Rise of Skywalker”. Η δεύτερη σεζόν ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο από το Disney Plus και έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Ahsoka Tano, η κεντρική ηρωίδα του ”The Clone Wars”, θα κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά σε live-action μεταφορά και έχει βρέθει και η ιδανική ηθοποιός για τον ρόλο. Η Rosario Dawson (Sin City) είναι η εκλεκτή που θα υποδυθεί την Ahsoka, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους τους οπαδούς του Star Wars.

Image result for rosario dawson 1280x720

Η 40χρονη ηθοποιός ήταν διακαής πόθος των οπαδών για τον συγκεκριμένο ρόλο από το 2017. Η ίδια είχε ρίξει λάδι στην φωτιά με ένα tweet της, απαντώντας θετικά στο ενδεχόμενο να υποδυθεί την Ahsoka.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Ahsoka Tano είναι μία νεαρή Jedi, μαθήτρια του Anakin Skywalker. Καθώς διαφωνεί με τον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου των Jedi και του τρόπου που της φέρονται, παρατάεi το τάγμα και ακολουθεί ανεξάρτητη πορεία. Έχει έρθει αντιμέτωπη με όλους τους γνωστούς εχθρούς του σύμπαντος από τον General Grievous εώς τον Darth Vader και έχει επίσης εμφανιστεί στην έτερη animated σειρά ”Star Wars Rebels”.

Image result for ahsoka tano 1280x720

Πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες στο σύμπαν του Star Wars και ήρθε επιτέλους η στιγμή να την μάθουν ακόμα περισσότεροι. Ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα και η πανδημία, ώστε να μην έχουν θέματα αναβολών και να απολαύσουμε στην ώρα της την δεύτερη σεζόν του ”The Mandalorian”.