Η Marvel Comics έχει και επίσημα πλέον τα δικαιώματα των Alien και Predator

0

Τα δύο διασημότερα εξωγήινα τέρατα θα κάνουν τις χάρτινες εμφανίσεις τους μέσω της Marvel. 

Τα franchises των Alien και Predator είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ποπ κουλτούρα. Ήδη από τις πρώτες τους κινηματογραφικές εμφανίσεις η άμεση επιτυχία τους οδήγησε στην δημιουργία νέων ιστοριών μέσω της τέχνης των κόμικ.

Μόλις χθες η Marvel Comics ανακοίνωσε την επερχόμενη σειρά ιστοριών με πρωταγωνιστές τους δύο εξωγήινους, δίνοντας μας μια πρώτη εικόνα από το σχέδιό τους.

Ο David Finch (Batman, X-men) σχεδίασε τις δύο εικόνες, αφήνοντας υπόνοια για crossover των δύο εξωγήινων με τους κλασσικούς ήρωες της Marvel. Μέχρι στιγμής όμως οι επίσημες πηγές αναφέρουν ότι οι ιστορίες τους θα αποτελούν προέκταση των ταινιών τους, με σκέψεις για ένα νέο ”Alien vs Predator”. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον τους Avengers να έρχονται αντιμέτωποι με τα δύο τέρατα.

Οι κόμικ ιστορίες των Alien και Predator άρχισαν να εκδίδονται το 1988 και 1989 αντίστοιχα μέσω της Dark Horse, δημιουργώντας ένα σύμπαν ιστοριών, το οποίο αναμένεται να ακυρωθεί, όπως έγινε και στην περίπτωση των ιστοριών του Star Wars.