Η Marvel αναβάλλει το πρόγραμμα όλων των επερχόμενων ταινιών της

0

Η πανδημία πλέον έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη, βάζοντας στον πάγο την βιομηχανία του κινηματογράφου. Ταινίες που θα βλέπαμε κανονικά αυτή την περίοδο, αναβλήθηκαν, με τις ημερομηνίες πρεμιέρας τους να προγραμματίζονται για τους επόμενους μήνες, εφόσον έχει λήξει ο παγκόσμιος συναγερμός εξαιτίας του κορονοϊού.

Το MCU, το επικερδέστερο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, δεν γινόταν να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την κατάσταση. Ο αυστηρός προγραμματισμός που διέπει τις ταινίες που απαρτίζουν το σύμπαν της Marvel, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει υπό αυτές τις συνθήκες και έτσι η Disney αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα της πρεμιέρας των επερχόμενων ταινιών.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022, βρίσκονται στα σκαριά 7 ταινίες και η Marvel εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες πρεμιέρας στις οποίες θα προβληθούν. Παρακάτω έχουμε τις αλλαγές στην ημερομηνία και των 7 ταινιών, σύμφωνα με το Rotten Tomatoes.

No photo description available.

Δυστυχώς θα αναγκαστούμε να κάνουμε κι άλλη υπομονή για τις επόμενες ταινίες της Marvel. Το καλό είναι ότι μέχρι τότε έχουμε μπόλικο χρόνο για την απαραίτητη επανάληψη στις προηγούμενες 23 ταινίες του franchise.