Η DC φέρνει τον τρόμο στους υπερήρωες στην νέα κόμικ σειρά της

0

Με τρία καταπληκτικά εξώφυλλα, εμπνευσμένα από διάσημες ταινίες τρόμου, η DC παρουσιάζει το νέο της horror event με τίτλο ”DCeased”.

Οι υπερήρωες της DC βαδίζουν σε horror μονοπάτια στην νέα της ιστορία που θα αποτελείται από 6 τεύχη. Ο Tom Taylor (Injustice: Gods Among Us), ο συγγραφέας πίσω από το εγχείρημα, θα προσφέρει άπλετες δόσεις τρόμου, μέσω ενός τεχνο-ιού του Darkseid που μολύνει τους υπερήρωες και τους μετατρέπει σε αδίστακτα ζόμπι.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Taylor θα πηγαίνει κάπως έτσι:

”Όσοι έχουν μολυνθεί από τον ιό, προσπαθούν να τον βγάλουν από τα μυαλό τους, ξεσκίζοντας την ίδια τους την σάρκα. Όταν τους καταλαμβάνει πλήρως ο ιός όμως, θα μεταμορφώνονται σε οργισμένα ζόμπι. Φυσικά ο Batman πάντα έχει ένα σχέδιο για οποιοδήποτε καταστροφικό σχέδιο εναντίον της ανθρωπότητας, αλλά αυτή η πανδημία ίσως να ξεπερνάει και τον ίδιο.”

Η μετατροπή των υπερηρώων σε ζόμπι δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς το έχουμε ξαναδεί στο Marvel Zombies και στο Blackest Night. Τα εξώφυλλα όμως του Yasmine Putri μας ψήνουν πολύ άσχημα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το πρώτο τεύχος του ”DCeased” θα είναι διαθέσιμο από την 1 Μαΐου.