Η Amazon αποκαλύπτει την κεντρική πλοκή του τηλεοπτικού Άρχοντα

0

Με ένα tweet η Amazon μας παρουσιάζει την Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. 

Με το Game of Thrones να βρίσκεται στα τελειώματα του, το τηλεοπτικό κοινό αναζητά την νέα σειρά που θα το καθηλώσει στις οθόνες. Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι η Amazon είχε αγοράσει τα δικαιώματα των βιβλίων του Tolkien με σκοπό να γυρίσει μία σειρά-υπερπαραγωγή πάνω στον κόσμο της Μέσης Γης. Οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για reboot της τριλογίας του Άρχοντα, μία εικασία που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Έπειτα άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι θα παρακολουθούσαμε το origin του Aragorn πριν τα γεγονότα που τον έκαναν βασιλιά των Ανθρώπων.

Η Amazon αποφάσισε να διαλύσει τις φήμες παίρνοντας την πιο σωστή και προφανής επιλογή. Μέσω ενός tweet από την επίσημη σελίδα της σειράς έγινε πλέον γνωστό ότι η πολυαναμενόμενη σειρά θα διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και συγκεκριμένα στην πτώση του Νούμενορ.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνουμε μάρτυρες της ανόδου του Sauron πριν την δημιουργία των Δαχτυλιδιών της δύναμης και της συμμαχίας μεταξύ Ανθρώπων και Ξωτικών εναντίον του. Πρόκειται για μία από τις πιο επικές ιστορίες του Tolkien και αν αποτυπωθεί σωστά, αναμένεται να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Η σειρά θα αποτελείται από 5 σεζόν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Amazon Prime μέσα στο 2021.