Η 4η σεζόν του Stranger Things έχει το πρώτο της teaser

0

Στο τέλος έχει μία (όχι και τόσο) μεγάλη έκπληξη.

Το Netflix δημοσίευσε σήμερα τo πρώτο μίνι τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της πιο δημοφιλούς σειράς του, με το τέλος του βίντεο να μας επιφυλάσσει την επιστροφή ενός αγαπήμενου χαρακτήρα. Πρόκειται φυσικά για την επιστροφή του Τζιμ Χόπερ, ο οποίος στο τέλος της προηγούμενης σεζόν θυσίασε την ζωή του για να σώσει την πόλη του Χόκινς από την καταστροφή. Βέβαια η ”ανάσταση” του δεν αποτελεί καμιά τρελή έκπληξη, αν είχατε δει την post-credits σκηνή της τρίτης σεζόν, όπου μαρτυρούσε ότι βρίσκεται σε μία ρώσικη φυλακή.

Το μόλις ενός λεπτού teaser δεν φανερώνει πολλά για την πλοκή αλλά μας δείχνει το άνοιγμα του κόσμου της σειράς, πέρα από τα όρια του Χόκινς, όπου διαδραματιζόταν η ιστορία εδώ και τρεις σεζόν. Με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο, βλέπουμε κατάδικους να φτιάχνουν μία σιδηροδρομική γραμμή στην Ρωσία, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα να μας φανερώσουν τον Χόπερ με σάρκα και οστά.

Το Stranger Things βάζει και επίσημα πλέον την τηλεμεταφορά στο παιχνίδι, μία ομολογουμένως ενδιαφέρουσα προσθήκη στην σειρά και εμείς περιμένουμε να δούμε σε ποιες 80ς ταινίες θα γίνει αναφορά αυτή την φορά.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία πρεμιέρας αλλά με το Netflix να αρχίζει από τωρά την ενεργή προώθηση της σειράς, λογικά δεν θα αργήσει πολύ. Εώς τότε ας πάρουμε μία πρώτη γεύση.