Η νέα ταινία του Christopher Nolan βρήκε τους πρωταγωνιστές της

0

Αργά αλλά σταθερά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το νέο, μυστήριο project του Christopher Nolan.

Ο Christopher Nolan είναι ίσως το πιο hot όνομα σκηνοθέτη αυτή την στιγμή παγκοσμίως. Κάθε του ταινία σπάει τα ταμεία και κερδίζει την εύνοια των κριτικών, με αποτέλεσμα κάθε νέο που αφορά ταινία του να αποτελεί πρώτη είδηση. Με την ημερομηνία πρεμιέρας ήδη καθορισμένη αλλά χωρίς περαίτερω πληροφορίες, ένα μυστήριο καλύπτει το επερχόμενο project του Βρετανού σκηνοθέτη και εμείς ψάχνουμε μανιωδώς σε κάθε γωνιά του Internet για οποιοδήποτε στοιχείο.

Τελικά δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ, καθώς έγιναν γνωστά τα ονόματα των πρωταγωνιστών και όχι, ο Michael Caine δεν είναι ένας από αυτούς (ακόμα). Οι John David Washington (Black Kkklansman), Elizabeth Debicki (Widows) και Robert Pattinson (Twilight) θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Nolan, για την οποία το μόνο που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο action blockbuster και φυσικά θα γυριστεί σε IMAX.

Ενδιαφέροντα τα νέα λοιπόν χωρίς ακόμα να γίνει γνωστή η υπόθεση της ταινίας, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μία μυστική ταινία James Bond. Είναι γνωστή η επιθυμία του Nolan να γυρίσει μία ταινία με τον πράκτορα 007 και ίσως εκεί να οφείλεται η άκρα μυστικότητα γύρω από το project. Επίσης με βάση τους πρωταγωνιστές ίσως και να πρόκειται για την πρώτη ταινία με μαύρο James Bond. Άς αφήσουμε την φημολογία όμως και ας μετρήσουμε τις μέρες για την πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει στις 17 Ιουλίου 2020.