Η «Κούκλα του σατανά» επέστρεψε: Η πρώτη εικόνα του Τσάκι είναι γεγονός!

Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα του Τσάκι -γνωστού και ως «Κούκλα του Σατανά» κατά την ελληνική μετάφραση- από το reboot του φημισμένου horror franchise που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα τον προσεχή Ιούνιο.

Η εικόνα που έβγαλε στη δημοσιότητα η Orion Pictures, απεικονίζει τον θρυλικό Τσάκι να κρατάει ένα μαχαίρι, να είναι χαμογελαστός και στην φόρμα που φοράει να γράφει το όνομα «Buddi».

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει ίχνος αίματος ή οτιδήποτε που να υπονοεί πως έχει προηγηθεί κάποια δολοφονία: τα πάντα είναι καθαρά γύρω του.

Οι οπαδοί της πρωτότυπης ταινίας του 1988 έχουν κάνει κατανοητό μέσα από την ιντερνετική τους παρουσία και τα σχόλιά τους στα social media πως στη συντριπτική τους πλειονότητα δεν «ψήνονται» και πολύ για αυτό το reboot.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η παρουσία του Μαρκ Χάμιλ στο project, κατά κόσμον «Λουκ Σκαϊγουόκερ» αλλά και φωνή του Τζόκερ σε πολλές animated δημιουργίες με τον Batman, αύξησε κάπως την προσμονή. Ο Χάμιλ πάντως έδωσε το «παρών» στο «WonderCon 2019» και μιλώντας για την ταινία, είπε χαρακτηριστικά πως «θα προσεγγίζει τον χαρακτήρα με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ». Τώρα, το αν αυτό που λέει ο Χάμιλ είναι για καλό ή για κακό θα το δούμε…