Επιτέλους: Ο George R.R. Martin γράφει πυρετωδώς το έκτο βιβλίο του Game of Thrones λόγω κορονοϊού

0

Ο Αμερικάνος συγγραφέας αποφάσισε να συνεχίσει το ”Winds of Winter”, το έκτο κεφάλαιο στην σειρά βιβλίων ”A Song of Ice and Fire”.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει θέσει σε συναγερμό το παγκόσμιο σύστημα υγείας και εκατομμύρια από εμάς καθόμαστε σπίτι, ώστε να περιοριστεί η επέκταση του φονικού ιού.

Από την μία ο καταναγκαστικός εγκλεισμός δεν είναι ό,τι καλύτερο, από την άλλη η κατάσταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε αναβλητικούς συγγραφείς να ολοκληρώσουν τα πρότζεκτς που είχαν βάλει στον πάγο. Ο πιο διάσημος από αυτούς δεν είναι άλλος από τον George R.R. Martin.

Ο διάσημος δημιουργός του ”Game of Thrones” ή ορθότερα, της σειράς βιβλίων ”A Song of Ice and Fire” είχε γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας το 2011 με το ”A Dance of Dragons”. Έκτοτε μεσολάβησε η τηλεοπτική σειρά που έσπασε κάθε ρεκόρ σε θεαματικότητα αλλά και απογοήτευση και οι φανς των βιβλιών περιμένουν διακαώς όλα αυτά τα χρόνια το ”Winds of Winter”, το έκτο βιβλίο της σειράς. Ο ίδιος είχε καθυστερήσει το γράψιμο του βιβλίου λόγω της ανάμειξής του με την τηλεοπτική σειρά και άλλα πρότζεκτς.

Στο προσωπικό του μπλογκ ο Martin ενημέρωσε τους οπαδούς του για την κατάσταση της υγείας του, φροντίζοντας να μας δώσει και μερικά πολύ ευχαριστά νέα.

”Για όσους ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας μου, γνωρίζω πολύ καλά ότι ανήκω σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, λόγω της ηλικίας μου και της φυσικής μου κατάστασης. Αλλά νιώθω καλά προς το παρόν και παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Βρίσκομαι σε απομονωμένη τοποθεσία και δεν πηγαίνω στην πόλη, ούτε βλέπω κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι περνάω περισσότερο καιρό στο Westeros παρά στον πραγματικό κόσμο, κάθως γράφω κάθε μέρα. Τα πράγματα είναι σκοτεινά στα Εφτά Βασίλεια αλλά όχι όσο σκοτεινά πάνε να γίνουν στην πραγματικότητα.”

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Martin έχει μπει για τα καλά στην συγγραφή του έκτου βιβλίου και ελπίζουμε να προχωρήσει καλύτερα την ιστορία σε σχέση με αυτό που είδαμε τηλεοπτικά. Μέχρι τότε ελπίζουμε να είναι καλά και αυτός για να διαβάσουμε ολοκληρωμένη την ιστορία του και εμείς για να την διαβάσουμε.