Επανακυκλοφορούν οι συλλεκτικές περιπέτειες του Κόναν του Βάρβαρου!

Δεκαπέντε σχεδόν χρόνια μετά την επιστροφή του διάσημου ήρωα της φανταστικής λογοτεχνίας σε κόμιξ, οι Εκδόσεις Anubis επανακυκλοφορούν σε δυο συλλεκτικούς τόμους τις περιπέτειες του Κόναν που εξαντλήθηκαν από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, οδηγώντας την Dark Horse σε συνεχόμενες ανατυπώσεις.

Το πρώτο και δεύτερο μέρος του graphic novel «Conan: Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων και Άλλες Ιστορίες» υπογράφουν ο πολυβραβευμένος σεναριογράφος Kurt Busiek («JLA/Avengers», «Astro City», «Marvels») και ο βραβευμένος με Eisner σκιτσογράφος Cary Nord («Daredevil», «X-Men», «X-O Manowar»).

Οι νέες περιπέτειες του Κόναν του Βάρβαρου επεκτείνουν το λογοτεχνικό σύμπαν του διάσημου ήρωα που μας γνώρισε ο οραματιστής Robert E. Howard, γνωρίζοντας τον σε παλαιούς και νέους αναγνώστες.

«Conan: Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων και Άλλες Ιστορίες»
Μέρος Πρώτο

Ας ταξιδέψουμε στην Υβοριανή Εποχή για να δούμε την αρχή των περιπετειών του Κόναν μέσα από τη δημιουργική φαντασία των Kurt Busiek και Cary Nord. Οι δύο διάσημοι δημιουργοί ξεκινούν με τη διασκευή της κλασικής ιστορίας του Howard «Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων», για να ξεδιπλώσουν το νήμα της ζωής του Κόναν από τις πρώτες περιπέτειές του μακριά από την πατρίδα του.

«Conan: Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων και Άλλες Ιστορίες»
Μέρος Δεύτερο

Ο διάσημος ήρωας του Robert E. Howard ξεκινά την πορεία που θα τον οδηγήσει στο θρόνο της Ακουιλονίας. Το πρώτο βήμα είναι να αφήσει την πατρίδα του. Σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες απειλές, όταν θα συναντηθεί με την κόρη του Γίγαντα των Πάγων και αργότερα όταν θα αναζητήσει τη θρυλική Υπερβορεία.