Ενθουσιώδεις οι πρώτες εντυπώσεις από το Terminator: Dark Fate

0

Μερικά αποσπάσματα από το νέο Terminator ήταν αρκετά για να κλέψουν την παράσταση στο CinemaCon.

Από το 2011 το ετήσιο συνέδριο CinemaCon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά events. Τα μεγάλα στούντιος συγκεντρώνονται σε έναν χώρο για να δείξουν αποσπάσματα από τις επερχόμενες ταινίες τους, να ανακοινώσουν τα μελλοντικά τους projects και να συζητήσουν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κινηματογραφικό τοπίο.

Η φετινή διοργάνωση είχε πολλά highlights με την Disney να δείχνει ένα 10λεπτο απόσπασπα από το Avengers: Endgame αλλά και σκηνές από τα Alladin και Lion King, την Warner Brothers να δείχνει πλάνα από τα sequels της Wonder Woman, του It και της Λάμψης – Doctor Sleep ο τίτλος – και αλλά ωραία πραγματάκια από τoυς υπόλοιπους κινηματογραφικούς κολοσσούς.

Ο μεγαλύτερος χαμός όμως έγινε τελείως απροσδόκητα από την Paramount, η οποία έδωσε στο κοινό τα πρώτα πλάνα του νέου sequel του Terminator ή αλλιώς Terminator: Dark Fate. Με τον James Cameron να επιστρέφει στο franchise, αυτή την φορά ως παραγωγός, και τον Tim Miller (Deadpool) να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, η νέα ταινία του Εξολοθρευτή φαίνεται ότι μπορεί να σπάσει το σερί των κακών sequels και να πάρουμε τις απαραίτητες δόσεις nerdgasm, που τόσο μας έχουν λείψει.

Στις σκηνές που προβλήθηκαν, τον πρώτο λόγο είχε ο νεοεισερχόμενος χαρακτήρας της Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) να εμφανίζεται κάπου στο Μεξικό. Δύο έφηβες κοπέλες την πλησιάζουν, νομίζοντας ότι είναι χτυπημένη για να βγάλει στην συνέχεια νοκ-άουτ τους αστυνομικούς που φτάνουν για να ερευνήσουν το μέρος. Η δεύτερη σκηνή δείχνει την μία έφηβη και την Davis να καταδιώκονται από έναν εξολοθρευτή τύπου Τ-1000 και την Sarah Connor να ρίχνει με μεγάλα όπλα. Η σκηνή κλείνει με το ”I’ll be back”, όχι από τον Άρνι αλλά από την Linda Hamilton.

Τα αποσπάσματα προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια εμφανίστηκε στην σκηνή το καστ και οι συντελεστές της ταινίας, μέσα σε κλίμα πλήρους αποθέωσης. Και όσοι αναρωτιούνται πως μπορεί να ξεπεραστεί ο Τ-1000 του Terminator 2, ο Tim Miller ανέφερε ότι το νέο μοντέλο εξολοθρευτή έχει την ικανότητα να πολλαπλασιάζεται.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την υπόθεση, πέρα από ότι θα διαδραματίζεται μετά το Terminator 2, αναιρώντας τα υπόλοιπα sequels, όπως έγινε και με το περσινό Halloween. Η επιστροφή του James Cameron και της Linda Hamilton και η προσθήκη του Tim Miller στην σκηνοθεσία δημιουργεί δικαιολογημένα υψηλές προσδοκίες για την ταινία και ελπίζουμε αυτή την φορά να δούμε το sequel που αξίζουμε.