Είναι οριστικό: Έρχεται το «Joker 2»!

Έπειτα από μπόλικες εικασίες, οριστικοποιήθηκε: η Warner άναψε το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός sequel του «Joker»! Στο «Joker 2» επιστρέφει στον ρόλο ο Χοακίν Φίνιξ, ο Τοντ Φίλιπς θα είναι και πάλι ο σκηνοθέτης, ενώ το σενάριο θα υπογράψουν από κοινού ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ.

Το νέο δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη: με τα έσοδα της πρώτης ταινίας να ξεπερνάνε το 1 δις. δολάρια, οι ψίθυροι που ήθελαν τους συντελεστές του «Joker» να επιστρέφουν στα πόστα τους για ένα δεύτερο μέρος αυξάνονταν όλο και περισσότερο το περασμένο διάστημα.

Το νέο είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την ιντερνετική έκδοση του Hollywood Reporter με το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως, να ξεκαθαρίζει πως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ούτε στο «Joker 2» πρόκειται να υπάρξει κάποια εμπλοκή με τον Μπάτμαν και πως η solo Μπάτμαν ταινία που ετοιμάζει ο Ματ Ριβς και πρόκειται να κυκλοφορήσει το Ιούνιο του 2021, παραμένει ανεξάρτητη σε σχέση με το project.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα έγινε λόγος στα αμερικάνικα ΜΜΕ για τη δημιουργία και μιας ταινίας αναφορικά με τον Λούθορ, τον βασικό εχθρό του Superman δηλαδή, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί και μένει να δούμε αν μια τέτοια σκέψη θα συνδέεται με το σύμπαν του Τζόκερ που στήνεται.