Είναι επίσημο: Το «The Last of Us» γίνεται σειρά στο HBO!

Το ότι το βιντεοπαιχνίδι – φαινόμενο της εποχής, «The Last of Us» θα μεταφερόταν σε live action εκδοχή είτε ως σίριαλ είτε ως ταινία ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό. Πέρασε ωστόσο μπόλικος καιρός από τότε που δεν υπήρξε το παραμικρό σενάριο. Ωστόσο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει η μεταφορά του καθώς το HBO έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να το δούμε σε σειρά υπό τη σφραγίδα του.

Η είδηση προέρχεται από το «The Hollywood Reporter», σύμφωνα με το οποίο ο σεναριογράφος και παραγωγός του «Chernobyl», Κρεγκ Μαζίν αναμένεται να γράψει το σενάριο της σειράς μαζί με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του πρωτότυπου «The Last of Us», Νιλ Ντράκμαν.

Μάλιστα, η εκτελεστική σύμβουλος του HBO, Φρανσέσκα Όρσι έκανε την εξής δήλωση: «Ο Κρεγκ και ο Νιλ είναι μεγάλοι οραματιστές και με αυτούς στο τιμόνι, αυτή η σειρά είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί τόσο από τους σκληρούς θαυμαστές των παιχνιδιών όσο και καινούριους οπαδούς».

Γενικά, η ιδέα ότι τελικά θα έχουμε μια μεταφορά του «The Last of Us» μας συναρπάζει και είναι περιττό να πούμε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να μάθουμε περισσότερα για την σειρά. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία έναρξης παραγωγής ή ημερομηνία κυκλοφορίας. Και τα δυο ωστόσο μοιάζουν να είναι θέμα χρόνου…