Είναι επίσημο: Το «Cobra Kai» μετακομίζει στο Netflix

0

Η δημοφιλής σειρά – sequel του ”Karate Kid” βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στην πλατφόρμα του Netflix. 

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι streaming πλατφόρμες Netflix και Hulu διεκδικούσαν τα δικαιώματα του ”Cobra Kai”, η οποία προβαλλόταν από το Youtube Premium. Ύστερα από διαπραγματεύσεις με την Sony, το Netflix είναι τελικά η πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει την επερχόμενη τρίτη σεζόν, καθώς και τις δύο προηγούμενες. Η δημοφιλής πλατφόρμα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς, συγκεκριμένα πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν.

Το ”Cobra Kai” είναι μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων και μία από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα sequel κλασσικής 80ς ταινίας καταφέρνει να δώσει μια φρέσκια και πιο ώριμη ματιά στον προκάτοχό του. Η σειρά αγκαλιάστηκε θερμά από κοινό και κριτικούς και η προβολή της από το Netflix είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει περισσότερο την θεαματικότητα που ξεκάθαρα αξίζει.

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν αναμένεται να ανακοινωθεί μες στην χρονιά και εμείς ανυπομονούμε για την μεγάλη κόντρα μεταξύ των Larusso και Johnny.