Είναι επίσημο: Έρχεται σειρά Green Lantern από το HBO Max

0

Η streaming πλατφόρμα του HBO έδωσε το πρασινό φως για την μεταφορά των περιπετειών του υπερήρωα σε τηλεοπτική σειρά. 

Εδώ και ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι το HBO έχει στα σκαριά μια σειρά που θα βασίζεται στον διάσημο υπερήρωα της DC. Μόλις χθες επισημοποιήθηκε η δημιουργία της σειράς μαζί με μπόλικες λεπτομέρειες. Η σειρά θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες όλων των γνωστών Green Lanterns, όπως τους Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz και Alan Scott. Επίσης θα εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες των κόμιξ όπως οι Sinestro και Killwog καθώς και νέοι ήρωες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά.

Το HBO Max έχει παραγγείλει 10 μονόωρα επεισόδια. Την σειρά έχουν αναλάβει οι Seth Grahame-Smith και Marc Guggenheim. Ο Grahame-Smith έχει γράψει τα σενάρια για τα ”The Lego Batman Movie” και ”Dark Shadows” ενώ ο Guggenheim ήταν πίσω από τα τηλεοπτικά ”Arrow” και ”Legends of Tomorrow”, καθώς την ταινία του ”Green Lantern” που κανείς δεν θέλει να θυμάται.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική προσθήκη στο τηλεοπτικό τμήμα της DC. Να υπενθυμίσουμε ότι ετοιμάζεται σειρά ”Justice League Dark” από τον JJ Abrams, αλλά και spin-off σειρές των ”Suicide Squad” και ”The Batman” και φυσικά δεν ξεχνάμε το πολυαναμενόμενο ”Snydercut”. Στο HBO Max προβάλλονται ήδη οι σειρές ”Harley Quinn”, ”Doom Patrol” και ”Titans”.