Διέρρευσε το κρυφό teaser του Birds of Prey

0

Το μυστικό teaser της επερχόμενης ταινίας του DCEU είναι διαθέσιμο online. 

Το υπερηρωικό σύμπαν της DC φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο του ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η έξοδος του Zack Snyder και η αλλαγή των αρχικών, πιο σκοτεινών πλάνων της προς ένα στυλ πιο κοντά στο αντίστοιχο της Marvel, δημιούργησαν ένα ασφαλές πλαίσιο, πάνω στο οποίο μπορεί να καταστρώσει τα μελλοντικά της σχέδια.

Απαλλαγμένη πλέον από το βάρος του χτισίματος μιας ενωμένης ιστορίας, η Warner ρίχνει περισσότερο βάρος σε αυτόνομες ταινίες, όπως το πολυαναμενόμενο Joker του Todd Phillips, και διατηρεί το ήδη υπάρχον σύμπαν της με σαφέστερα λιγότερους περιορισμούς. Το Birds of Prey θα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, κρατώντας στο καστ την Margot Robbie ως την Harley Quinn που γνωρίσαμε στο Suicide Squad και προσθέτοντας την υπόλοιπη θηλυκή ομάδα υπερηρώων της Gotham στο πλευρό της απέναντι στον Black Mask, τον οποίο θα υποδύεται ο Ewan McGregor.

Κατά την διάρκεια των πρώτων προβολών του δεύτερου μέρους του It, οι παρευρισκόμενοι θεατές είχαν την τύχη να πάρουν μία μεγαλύτερη γεύση από την νέα υπερηρωική εξόρμηση της DC με ένα παραπλανητικό teaser πριν την έναρξη της ταινίας. Το teaser αυτό ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους αλλά ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπος φρόντισε να το διαρρεύσει στο ίντερνετ, ώστε να μπορούμε να το δούμε και εμείς, οι κοινοί θνητοί.

Η αλήθεια είναι ότι το teaser είναι πολύ μικρό για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά από τα λίγα που είδαμε, η νέα ταινία της DC φαίνεται να είναι ικανή να προσδώσει μια διαφορετική νότα από την φόρμα που έχουμε συνηθίσει στις ταινίες του είδους.

Το Birds of Prey αναμένεται στις 7 Φεβρουαρίου του 2020, οπότε μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer. Τους Margot Robbie και Ewan McGregor θα πλαισιώσουν η Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) στον ρόλο της Huntress, η Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, η Rosie Perez (Do the Right Thing) ως Renee Montoya, η Ella Jay Basco ως Cassandra Cain και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Cathy Yan (Dead Pigs) στην δεύτερη ταινία της DC που θα επικεντρώνεται σε θηλυκούς υπερήρωες μετά το επιτυχημένο Wonder Woman.