Δεν είναι ψέμα: Το «Snydercut» έρχεται στο HBO Max

0

Η αυθεντική εκδοχή της ”Justice League” από τον Zack Snyder θα προβληθεί μέσα στο 2021 από την νέα streaming πλατφόρμα του HBO. 

Τα όνειρα των οπαδών του DCEU γίνονται πραγματικότητα. Το φημολογούμενο Snydercut, η εκδοχή δηλαδή του Zack Snyder για την ”Justice League”, θα προβληθεί στο HBO Max, την νεοσύστατη streaming πλατφόρμα του HBO, υπό την ιδιοκτησία της Warner Brothers.

Το νέο έγινε γνωστό από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, ο οποίος δήλωσε:

”Θέλω να ευχαριστήσω το HBO Max και την Warner Brothers για την υποστήριξη προς τους καλλιτέχνες για την πραγματοποίηση των οραμάτων τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που κίνησαν την καμπάνια Snydercut.”

Το κίνημα του Snydercut ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τους οπαδούς του Zack Snyder. Όσο περνούσε ο καιρός το κίνημα έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους Jason Momoa, Ben Affleck και Gal Gadot να στηρίζουν την διαδικτυακή καμπάνια. Τελικά η πίεση απέφερε καρπούς και η Warner πείστηκε να προβάλλει την ταινία που ήθελε να κάνει ο Snyder.

Τα γυρίσματα του ”Justice League” αποτέλεσαν μια τραγική ιστορία, με τον σκηνοθέτη να παραιτείται έπειτα από τον χαμό της κόρης του και τον Joss Whedon να αναλαμβάνει στην θέση του. Παρά τους ισχυρισμούς ότι ο Whedon απλά ολοκλήρωσε το όραμα του Snyder, αποδείχτηκε ότι η ταινία που είδαμε ξαναγυρίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχοντας τεράστιες διαφορές από την αρχική ιδέα. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό και ο λόγος που την θυμόμαστε είναι το κακό CGI που κάλυπτε το μουστάκι του Henry Cavill.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή ποια θα είναι η τελική μορφή του ”Snydercut”. Το υλικό που έχει ο Snyder είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών και δεν έχει αποφασιστεί αν κυκλοφορήσει ως ταινία ή μίνι σειρά. Το κόστος της παραγωγής θα είναι περίπου 20 με 30 εκατομμύρια, καθώς θα περιλαμβάνει νέο μοντάζ και soundtrack και επιπρόσθετα ειδικά εφέ.

Τελικά το ”Snydercut” αποδείχτηκε πέρα ως πέρα αληθινό και παρ’ όλο που κρατάμε επιφυλάξεις, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλύτερο από την ταινία που είδαμε. Επιτέλους η ελπίδα μας να δούμε μια καλή Justice League ταινία επέστρεψε.