Γεγονός η πρώτη επίσημη εικόνα του villain του «Snydercut»

Όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Warner Bros άναψε το πράσινο φως στον Ζακ Σνάιντερ προκειμένου να βγάλει τελικά στην δημοσιότητα την εκδοχή του αναφορικά με το «Justice League», τρία χρόνια μετά την «πετσοκομμένη» μορφή της ταινίας που παίκτηκε στα σινεμά. Το λεγόμενο «Snydercut» αναμένεται να είναι πολύ πιο σκοτεινό, όπως ο ίδιος ο δημιουργός του έχει τονίσει πολλάκις, και φυσικά να τοποθετεί έναν νέο villain απέναντι από την υπερηρωική ομάδα: τον Darkseid.

Τον μεγάλο αυτό αντίπαλο της υπερηρωικής συμμαχίας της DC, η παρουσία του οποίου κόπηκε από την κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας, θα υποδύεται ο Ρέι Πόρτερ και ο Ζακ Σνάιντερ έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα του.

«Έρχεται στο HBO MAX», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Σνάιντερ ως λεζάντα στην πρώτη εικόνα του επιβλητικού Darkseid, ο οποίος ποζάρει με φόντο μια τρομακτική καταστροφή, η εικόνα της οποίας δίνει και το στίγμα για το στιλ που θα έχει η νέα εκδοχή της ταινίας.

Παρά το γεγονός ότι η φωτογραφία είναι μακρινή και δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα, δεν παύει να είναι γεγονός πως αποτελεί την πρώτη επίσημη εικόνα από το χιλιοσυζητημένο «Snydercut» και αυτό από μόνο του είναι είδηση.

Κατά τα άλλα, οι προσδοκίες είναι ταυτόχρονα υψηλές αλλά και συγκρατημένες καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρατάνε μικρό καλάθι αναφορικά με το αν η νέα αυτή εκδοχή του «Justice League» θα σώσει την αρχική, επιεικώς απαράδεκτη μορφή της ταινίας.

Όπως και να έχει, όλες οι απορίες θα λυθούν μέσα στο 2021 οπότε και το HBO MAX θα προβάλλει το «Snydercut».