Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα «ζωντανέψει» τον He-Man στο «Masters of the Universe»

Και το όνομα αυτού: Νόα Σεντινέο. Ο 22χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έπαιξε στο ρομαντικό «To All The Boys I’ve Loved Before» του Netflix αναμένεται να είναι ο άνθρωπος που θα «ζωντανέψει» τον He-Man στην live action εκδοχή του «Masters of the Universe».

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα αμερικάνικα ΜΜΕ που ασχολούνται με νέα αναφορικά με το Hollywood και η αλήθεια είμαι πως δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε τον πιτσιρικά ηθοποιό να ερμηνεύει τον He-Man με βάση το παρουσιαστικό του…

Όπως και να έχει ο Ντέιβιντ Γκόιερ, που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, είναι αρκετά έμπειρος για να ξέρει τι είναι καλό και τι όχι για το φιλόδοξο project.

Το «Masters of the Universe» υπήρξε μια πολύ αγαπημένη 80s σειρά κινουμένων σχεδίων, που είχε γίνει και live action ταινία, η οποία ωστόσο πέρασε και δεν ακούμπησε και πλέον είναι μόνο μια παλιά cult ανάμνηση. Τώρα, η Sony θέλει να δημιουργήσει ένα πρωτοκλασσάτο franchise, παρά το γεγονός ότι το πρωτογενές υλικό δεν την βοηθάει και τόσο.

Πάντως όπως και να έχει, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα είτε το 2020 είτε το 2021 και σίγουρα θα είναι πολύ πιο γυαλισμένη από εκείνη την 80s περιπέτεια με τον Ντολφ Λούντγκρεν στον ρόλο του He-Man.