Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Batman

0

Ο Iain Glen θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη στην δεύτερη σεζόν του Titans.

Το Titans αποτέλεσε μία φιλότιμη υπερηρωική σειρά με την πρώτη σεζόν του να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Η σειρά επικεντρώνεται στο origin της υποδεέστερης ομάδας της DC, με το κεντρικό πρόσωπο να είναι αναμφισβήτητα ο Dick Grayson. Κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν μαθαίνουμε για την ρήξη μεταξύ Batman και Robin, χωρίς όμως να μάθουμε τον λόγο που τους έφερε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα ο Batman κάνει μια μικρή εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Η σειρά βρίθει από αναφορές στο υπερηρωικό lore της DC και ιδιαίτερα του Σκοτεινού Ιππότη αλλά ακόμα δεν είχαμε ιδέα αν η συμμετοχή του θα ήταν πιο μόνιμη ή θα περιοριζόταν σε guest εμφανίσεις. Τελικά ο Batman θα παίξει πιο ενεργό ρόλο στην δεύτερη σεζόν, με την DC να έχει βρει ήδη τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Iain Glen ή αλλιώς ο Jorah Mormont από το Game of Thrones είναι ο εκλεκτός που θα ενσαρκώσει τον Bruce Wayne. Το νέο επιβεβαιώνεται και από τους παραγωγούς της σειράς, κοινοποιόντας την επίσημη σύνοψη της δεύτερης σεζόν.

”Αντιμετωπίζοντας έδω και δεκαετίες το έγκλημα ως Batman, ο Bruce Wayne προστατεύει την Γκόθαμ με το ίδιο σθένος που είχε και στην ακμή του. Θέλοντας να ξαναφτιάξει την σχέση του με τον Dick Grayson, ο Bruce θα βοηθήσει τον πρώην συνεργάτη του και τους Titans να πετύχουν τον σκοπό τους.”

Μεγάλα νέα για τους φίλους της DC και του Batman, με αυτή να είναι η δεύτερη εμφάνιση του σε τηλεοπτική σειρά μετά το Gotham, όπου στο τελευταίο επεισόδιο θα φορέσει και επίσημα την στολή του. Η δεύτερη σεζόν της υπερηρωικής σειράς αναμένεται εκρηκτική, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί και η συμμετοχή του Deathstroke, τον οποίο θα υποδύεται ο Esai Morales (Ozark).