Βγήκαν οι πρώτες εικόνες από το «The Batman» (pics)

Η επόμενη solo ταινία Batman, αυτή που θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ρόμπερτ Πάτινσον, απέχει περίπου 1,5 χρόνο πριν βγει στους κινηματογράφους και όπως είναι λογικό, είναι πολύ έντονη η δίψα των οπαδών του «Νυχτερίδα» για ένα trailer, μια επίσημη εικόνα, κάτι τέλος πάντων για να σχετικοποιηθεί η αίσθηση αναμονής, που αυτή τη στιγμή μοιάζει ατελείωτη.

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Ματ Ριβς που μόλις διέρρευσαν δεν «σβήσουν» αυτή την αίσθηση, μάλλον την αυξάνουν. Σύμφωνα με τα αμερικάνικα Μέσα, η σκηνή από την οποία προέρχονται οι φωτογραφίες είναι γυρισμένες στο Λονδίνο, αν και το συμπέρασμα πως η δράση είναι δραματουργικά τοποθετημένη στην Γκόθαμ Σίτι προκύπτει εύκολα από το γεγονός ότι τόσο το υποτιθέμενο τηλεοπτικό φορτηγάκι του σκηνικού όσο και το αντίστοιχο περιπολικό είναι ιδιοκτησία του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και της αστυνομίας της πόλης αντίστοιχα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Πάτινσον αλλά χωρίς την στολή του Μπάτμαν ενώ παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον Κόλιν Φάρελ ως Πιγκουίνο: