Αυτό το fan-made trailer του Star Wars είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

0

Ο ταλαντούχος μοντέρ Alec Siegel είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτό το μαγευτικό βίντεο που περιλαμβάνει όλες τις ταινίες του Star Wars. 

Ο καιρός πλησιάζει για το επόμενο και τελευταίο κεφάλαιο των ταινιών Star Wars, τουλάχιστον όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το ”The Rise of Skywalker”, πέρα από την τελική ταινία της νέας τριλογίας, θα αποτελέσει και το τέλος της ιστορίας της οικογένειας των Skywalker που κατέστρεψαν και έσωσαν τον γαλαξία αρκετές φορές.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όσο και αν αγαπάμε τους χαρακτήρες του μεγαλύτερου διαστημικού έπους, πόσο ακόμα θα μπορούν να αποτελούν το επίκεντρο του franchise, ειδικά όταν τόσες ενδιαφέρουσες ιστορίες του σύμπαντος παραμένουν αναξιοποίητες. Η ελπίδα μας έγκειται στον JJ Abrams να δώσει ένα ιδανικό τέλος στο saga και να προχωρήσει σε άλλα μονοπάτια.

Μέχρι τότε όμως είναι ευκαιρία να ξαναζήσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που μας έκαναν να λατρέψουμε το franchise που άλλαξε τον κινηματογράφο και να ταξιδέψουμε σε έναν γαλαξία πολύ μακρινό. Και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Alec Siegel, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο μοντέρ, ο οποίος έφτιαξε το απόλυτο trailer παίρνοντας σκηνές από όλες τις ταινίες του franchise. Αν έχεις μεγαλώσει με το Star Wars και έχεις δεθεί με τους χαρακτήρες του, αν με λίγα λόγια είσαι star wars geek, δεν γίνεται να μην συγκινηθείς με την θέαση του βίντεο. Απολαύστε υπεύθυνα.

Το ”The Rise of Skywalker” κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες.