Αυτή θα είναι η νέα villain στο sequel του Venom

0

Η Shriek προστίθεται στο καστ της ταινίας και μαζί με τον Carnage θα κάνουν άκομα πιο δύσκολη την ζωή του Venom. 

Το Venom ήταν μία από τις περιπτώσεις υπερηρωικών ταινιών που ενώ δεν πρόσφερε τίποτα καινούργιο στο είδος, κατάφερε να σπάσει τα ταμεία και να φτιάξει ένα τεράστιο hype, το οποίο δικαιολογημένα έθεσε τις βάσεις για μία δεύτερη ταινία. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το sequel θα είναι ο Andy Serkis, με τον Tom Hardy να επιστρέφει στον ρόλο του Eddie Brock και τον Woody Harrelson να υποδύεται τον αιώνιο εχθρό του, τον ψυχοπαθή Carnage.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Carnage δεν θα είναι το μόνο αντίπαλο δέος για τον Venom, καθώς άλλη μία villain έρχεται να προστεθεί στο καστ της ταινίας. Ο λόγος για την Shriek, μία μεταλλαγμένη με την ικανότητα να ελέγχει τον ήχο και να προκαλεί συναισθήματα απόγνωσης και φόβου στους αντίπαλούς της. Η Shriek έκανε ντεμπούτο στο κλασσικό κόμικ του Spiderman, ”Maximum Carnage”, συμμαχώντας με τον Carnage και αποτέλεσε την αντίστοιχη Harley Quinn του παρανοϊκού villain. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Naomie Harris (28 Days Later, Moonlight) βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον ρόλο.

Φυσικά υπάρχει πάντα και μία πιθανότητα εμφάνισης του Spiderman, ύστερα από την νέα συμφωνία Marvel και Disney, αλλά ακόμα πρόκειται περί φήμης. Εμείς από την άλλη ελπίζουμε να δούμε μία πραγματικά καλή ταινία και όχι το χάλι της πρώτης και ας μην είναι ο Αραχνάκιας μέσα.

To sequel του Venom θα μπει στο στάδιο της παραγωγής στις αρχές του νέου χρόνου, με την ημερομηνία πρεμιέρας του να έχει οριστεί στις 2 Οκτωβρίου 2020.