Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Supergirl στην επερχόμενη ταινία του Flash

0

Το ντεμπούτο της Supergirl στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC είναι γεγονός. 

Η ταινία του Flash θα είναι κομβική για το σύμπαν της DC στο σινεμά. Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η ταινία θα βασίζεται στο διάσημο κόμικ, ”Flashpoint Paradox”, στο οποίο ο Flash αλλάζει το timeline της DC με καταστροφικές συνέπειες για τον κόσμο και τους υπερήρωες. Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε να κάνουμε με πολλαπλές διαστάσεις και οι φήμες κάνουν λόγο για συμμετοχή όχι ενός, αλλά δύο Batman, με τον Michael Keaton να φοράει για άλλη μια φορά την στολή του Σκοτεινού Ιππότη.

Στην ταινία αναμένεται να εμφανιστεί πληθώρα υπερηρώων με μία από αυτούς να είναι και η Supergirl. Πριν δύο μέρες ο Andy Muschietti (It), σκηνοθέτης της ταινίας, παρουσίασε μέσω ενός βίντεο στο Instagram την ηθοποιό που θα είναι η Supergirl στην ταινία του Flash.

Πρόκειται για την ανερχόμενη ηθοποιό Sasha Calle, η οποία έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στην σαπουνόπερα ”The Young and the Restless”, δηλαδή τα Ατίθασα Νιάτα που κάποτε παιζόταν και στην ελληνική τηλεόραση. Ο Muchietti ξεχώρισε την Calle μέσα από 400 γυναικές, ακολουθώντας την τακτική της Gal Gadot που κι αυτή με την σειρά της ήταν άσημη πριν επιλεχθεί για τον ρόλο της Wonder Woman.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη κινηματογραφική παρουσία της υπερηρωίδας, μετά το ”Supergirl” του 1984, η οποία δεν θεωρείται και από τις καλύτερες ταινίες του είδους. Από την άλλη το πέρασμα του χαρακτήρα στην τηλεόραση ήταν πιο επιτυχημένο με την σειρά Supergirl του CW να ετοιμάζεται για την έκτη σεζόν της.