Αυτές είναι οι επερχόμενες κυκλοφορίες από το σύμπαν του Star Wars

0

Το saga των Skywalker φτάνει στο τέλος του αλλά το σύμπαν του Star Wars τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Από την στιγμή που η Disney αγόρασε το franchise του Star Wars, ο σκοπός της ήταν να το επαναφέρει στην κορυφή. Αν και υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις στο καλλιτεχνικό κομμάτι, εμπορικά μπορούμε να πούμε ότι ο σκοπός επιτεύχθη, με τις δύο ταινίες της νέας τριλογίας να σαρώνουν το box office. Η μόνη παραφωνία ήταν το ”Solo: A Star Wars Story” που κινήθηκε σε ρηχά νερά και έγινε η αφορμή της ακύρωσης των πιθανών spin-off ταινιών που ετοιμάζονταν.

Με την πρεμιέρα της νέας streaming πλατφόρμας της η Disney βρίσκει την ιδανική ευκαιρία να επεκτείνει το σύμπαν της, προσθέτοντας νέες ιστορίες σε μορφή τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν περισσότερες πιθανότητες απήχησης απ’ ότι στον κινηματογράφο. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα μεγαλόπνοα πλάνα της για την μεγάλη οθόνη, έχοντας στα σκαριά όχι μία, αλλά δύο τριλογίες. Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε σ’ αυτό το άρθρο όλες τις επερχόμενες κυκλοφορίες από το σύμπαν του Star Wars και σας τις παρουσιάζουμε.

7. Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker (20 Δεκεμβρίου 2019)

Το ένατο επεισόδιο του Star Wars θα κλείσει μια και καλή την ιστορία των Skywalker, ώστε οι επόμενες ταινίες του franchise να δώσουν χώρο σε νέες ιστορίες. Ο JJ Abrams θα επιχειρήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του ”The Last Jedi” και θα προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος, το οποίο ελπίζουμε να είναι ικανοποιητικό.

6. Η ταινία του Kevin Feige

Ο βασικός υπεύθυνος για την επιτυχία του MCU μπαίνει στο franchise του Star Wars, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες, o Feige πάντως έχει μιλήσει ήδη με ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι φήμες οργιάζουν για ενδεχόμενη ανάληψη του franchise από τον ίδιο και μάλλον η πορεία της ταινίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του Star Wars.

5. Η τριλογία των Benioff και Weiss

Τον Φεβρουάριο του 2018 η LucasFilm ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους δημιουργούς του Game of Thrones για μία νέα τριλογία. Οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα διαδραματίζεται την εποχή του Old Republic, εκατοντάδες χρόνια πριν την αρχική τριλογία. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο project, το οποίο όμως αντιμετωπίζεται με καχυποψία εξαιτίας του απογοητευτικού φινάλε του GOT. Η πρώτη ταινία της τριλογίας αναμένεται τον Δεκέμβρη του 2022 αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα.

4. Η τριλογία του Rian Johnson

Η LucasFilm εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την δουλειά του Johnson στο ”The Last Jedi”, φροντίζοντας να του αναθέσει μία νέα τριλογία. Στην συνέχεια όμως η κατάσταση έγινε περίπλοκη, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μία μεγάλη μερίδα των οπαδών που μίσησαν την ταινία του σκηνοθέτη. Κάποιοι έκαναν λόγο για ακύρωση, με τον ίδιο να το διαψεύδει μέσω των social media. Για την ιστορία δεν υπάρχει κάποια πληροφορία και η εγγραφή του σεναρίου βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

3. The Mandalorian (12 Νοεμβρίου 2019)

Όπως αναφέραμε πριν, η Disney έχει πλάνα και για την streaming πλατφόρμα της, ανακοινώντας ήδη τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές από το σύμπαν του Star Wars. To ”The Mandalorian” θα κάνει την αρχή με τον Pedro Pascal στον πρωταγωνιστικό ρόλο και συμμετοχές από τους Gina Carano(Deadpool), Carl Weathers (Rocky) και τον θρυλικό Werner Herzog (Aguirre, The Wrath of God). O Jon Favreau (Iron Man) έχει αναλάβει την σειρά και οι Taika Waititi (Thor Ragnarok), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) και Dave Filloni (Star Wars: The Clone Wars) θα σκηνοθετήσουν τα επεισόδια.

2. Obi-Wan Kenobi

Τα πλάνα για μια ταινία βασισμένη στον εμβληματικό Jedi μπορεί να ναυάγησαν ύστερα από την αποτυχία του ”Solo: A Star Wars Story”, άνοιξαν όμως τον δρόμο για μία τηλεοπτική μεταφορά. Η ιστορία θα αφηγείται τις μέρες του Obi-Wan στον Tatooine ως ερημίτη και λογικά θα έχουμε την εμφάνιση ενός πιο νεαρού Luke Skywalker. Ο Ewan McGregor επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκτοξεύοντας το hype στα ύψη και καθιστώντας την σειρά την πιο πολυαναμενόμενη της λίστας.

1. Rogue One prequel

Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται μία prequel σειρά του Rogue One, η οποία θα επικεντρώνεται στον αδικοχαμένο Cassian Andor και στο ρομπότ που κέρδισε την αγάπη μας, K-2SO. Ο Diego Luna επιστρέφει στον ρόλο του κατάσκοπου – επαναστάτη και ο Stephen Schiff (The Americans) θα είναι ο δημιουργός και μένει να δούμε αν μπορεί να βγει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here