Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του «Snydercut» και είναι μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεστε

0

Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα νέα για την περίφημη κόπια του «Justice League» του Zack Snyder, η οποία αρχίζει και παίρνει διαστάσεις μύθου. Πρόσφατα οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν την υπερηρωική ομάδα της DC πήραν επίσημα θέση, ποστάροντας ακυκλοφόρητες εικόνες από την αρχική ταινία του Snyder και ο ίδιος φρόντισε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της με μία φωτογραφία της αυθεντικής κόπιας.

Αν προσέξετε την εικόνα, είναι εμφανής η διάρκεια της ταινίας, η οποία φτάνει τα 214 (!) λεπτά, ξεπερνώντας κατά μισή ώρα το «Avengers: Endgame» και κατά 4 λεπτά το «The Irishman» του Σκορσέζε. Αυτή η διάρκεια δεν είναι πρωτοφανής για ταινία του Snyder καθώς τα Ultimate Cuts τόσο του «Watchmen» όσο και του «BvS», ήταν τρισήμιση και τρεις ώρες αντίστοιχα.

Ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης θέλησε να κλείσει τα στόματα όσων αμφισβητούν τα λεγόμενά του και δείχνει αποφασισμένος να τα δώσει όλα, ώστε να πείσει την Warner να προβάλλει την ταινία που ο ίδιος ήθελε να κάνει. Και αν κρίνουμε από την τεράστια διάρκεια, ο Snyder  ήθελε να δώσει στο κοινό ένα πραγματικό υπερηρωικό έπος, όπως αρμόζει στους μυθικούς υπερήρωες της DC, και όχι την χλιαρότητα που καταλήξαμε να δούμε.

Όπως και να χει το «Snydercut» αποκτάει ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα όσο περνάει ο καιρός και ίσως δεν είναι πλέον τόσο απίθανο να το δούμε στις οθόνες μας. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγάλη περιέργεια για το υλικό αυτό.