Απειλές θανάτου δέχθηκε ο νέος Captain America

0

Ο Wyatt Russell κατέβασε τον λογαριασμό του στο Instagram, εξαιτίας του διαδικτυακού bullying που δέχθηκε για τον ρόλο του στο ”The Falcon and the Winter Soldier”. 

Εδώ και τρεις βδομάδες προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία, η νέα σειρά της Marvel που επικεντρώνεται στα δύο sidekicks του Captain America. Η σειρά δίνει βαρύτητα στους δευτερεύοντες χαρακτήρες του MCU, όπως έγινε και στο WandaVision, και είσαγει νέους, με τον πιο σημαντικό να είναι ο χαρακτήρας του John Walker, του στρατιώτη που παίρνει τον τίτλο του νέου Captain America.

Ο χαρακτήρας του χρεώνεται την ασπίδα και την στολή του Captain America χωρίς την θέλησή του και μέχρι στιγμής δεν θυμίζει σε τίποτα την ηρωική μορφή του Steve Rogers. Αυτός βέβαια είναι και ο σκοπός του. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, σύμφωνα με τα κόμιξ ο John Walker αποτελεί μία villain εκδοχή του Cap, αποτελώντας έτσι ένα νέο εμπόδιο στους πρωταγωνιστές.

Τον νέο χαρακτήρα υποδύεται ο Wyatt Russell. Για όσους/ες δεν γνωρίζετε πρόκειται για τον γιο του μεγάλου Kurt Russell (The Thing), ο οποίος, έχοντας παίξει σε αξιόλογες ταινίες, κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα μέσω του σύμπαντος της Marvel. Δυστυχώς, πέρα από την άνοδο στην δημοτικότητά του, ο ηθοποιός βίωσε και την σκοτεινή πλεύρα του να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Σε μία νέα επίδειξη διαδικτυακής τοξικότητας, ένας αριθμός οπαδών του MCU, προχώρησαν σε ανελέητο bullying στον ηθοποιό, ο οποίος έφτασε στο σημείο να λάβει και απειλές θανάτου!

Ο Russell αναγκάστηκε να κατεβάσει τον λογαριασμό του στο Instagram και κάποιες φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά, ευτυχώς δεν έχουν επαληθευθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ηθοποιοί δέχτηκαν ακραίες διαδικτυακές επιθέσεις. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περίπτωση της Kelly Marrie Tran, της ηθοποιού που υποδύθηκε την Rose Tico, στο ”The Last Jedi”, η οποία κατέβασε τους λογαριασμούς της καθώς δεν άντεξε την τοξικότητα των φανς.

Εμείς να πούμε ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα το hate σε έναν χαρακτήρα σειράς ή ταινίας αλλά είναι απαράδεκτο, όταν αυτό απευθύνεται και προς τον ηθοποιό. Μιλάμε για επαγγελματίες που αναλαμβάνουν ρόλους που τους έχουν ανατεθεί. Δυστυχώς ορισμένα ανθρωπάκια έχουν πρόβλημα να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη φαντασία. Αλλά αυτό γίνεται όταν δεν έχεις ζωή.