Έρχεται σειρά για τον Constantine και την Zatanna από τον J.J. Abrams

Μπορεί η σχέση του J.J. Abrams με το franchise του Star Wars να τελείωσε με αμφιλεγόμενο και διχαστικό τρόπο -καθόλου έκπληξη βέβαια όταν μιλάμε για Star Wars…- αλλά όπως φαίνεται, αυτό δεν εμπόδισε την Warner Bros να του εμπιστευτεί ορισμένα από τα μελλοντικά της σχέδια και συγκεκριμένα, αυτά που έχουν να κάνουν με τον κόσμο της «Justice League Dark».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αμερικάνικα ΜΜΕ λοιπόν, ο Abrams αναμένεται να αναλάβει την δημιουργία μιας live action σειράς με τον Constantine και την Zatanna, δυο εξέχοντα μέλη της Justice League Dark. Ειδικά ο Constantine είναι ένας χαρακτήρας με φανατικό κοινό και τελευταία, η δημοτικότητά του όχι μόνο εκτοξεύεται σταδιακά αλλά διάφορες φήμες αναφορικά με το ποιος θα ήταν ιδανικός ηθοποιός να τον ενσαρκώσει σε μια νέα εκδοχή του μετά την ομώνυμη ταινία του 2005, όπου και είχε «ζωντανέψει» από τον Κιάνου Ριβς, δίνουν και παίρνουν.

Η σειρά θα προβληθεί στο HBO Max με την ημερομηνία να είναι ακόμα άγνωστη. Με δεδομένο πως και το πολυαναμενόμενο «Snydercut» θα προβληθεί στο HBO Max κάποια στιγμή μέσα στο 2021, αλλά και με βάση το γεγονός ότι και άλλες δημιουργίες από το σύμπαν της DC αναμένεται να φιλοξενηθούν εκεί, το project με τον Constantine και την Zatanna, όπως όλα δείχνουν, θα μοιράζεται ένα κοινό σύμπαν με όλα αυτά.