Έρχεται νέα animated ταινία Batman από τον Bruce Timm

0

Ο δημιουργός του θρυλικού ”Batman: The Animated Series” ετοιμάζει μια νέα animated ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, η οποία αναμένεται να προβληθεί το 2021.

Ο Bruce Timm είναι ο άνθρωπος πίσω από τα γραφικά του animation τμήματος της DC και ο βασικός υπεύθυνος των κλασσικών animated σειρών του Batman, του Superman και της Justice League. Επίσης είναι ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υψηλή δημοτικότητα του μύθου του Batman την δεκαετία του 90 και για πολλούς η animated ταινία του ”Batman: Mask of the Phantasm” θεωρείται η απόλυτη κινηματογραφική μεταφορά του Σκοτεινού Ιππότη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του thegww, o Αμερικάνoς δημιουργός έχει στα σκαριά μια νέα animated ταινία Batman με τίτλο ”Batman: Soul of the Dragon”, η οποία θα αποτελεί μέλος των εναλλακτικών animated ιστοριών της DC, όπως ήταν το πρόσφατο ”Superman: Red Son”. Παρακάτω ακολουθεί και η επίσημη σύνοψη της ιστορίας.

Σ’ αυτή τη νέα εκδοχή του Batman η εκπαίδευση του στις πολεμικες τέχνες είναι το επίκεντρο. Η ταινία θα εστιάζει στους Batman, Bronze Tiger, Lady Shiva και Richard Dragon καθώς μαθαίνουμε ότι μοιράζονται ένα κοινό παρελθόν. Ο δάσκαλος που εκπαίδευσε τους χαρακτήρες αυτούς έχει εξαφανιστεί αρκετά χρόνια υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Όταν ένα καταραμένο αρχαίο αντικείμενο κάνει την εμφάνισή του, το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του δασκάλου αναδύεται και ο Batman θα αναμετρηθεί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες για τον έλεγχο του μυστηριώδους αντικειμένου. 

Richard Dragon Explained: Who Is the Arrow Villain? - IGN

Η ιστορία βασίζεται στο κόμικ ”Richard Dragon: Kung-Fu Fighter” του 1974 από τους Dennis O’Neil και Richard Berry. Πρόκειται για το κόμικ όπου έκαναν ντεμπούτο οι Richard Dragon, Bronze Tiger και Lady Shiva και έκτοτε αποτελούν σημαντικούς χαρακτήρες της DC, με την Lady Shiva να εμφανίζεται συχνά ως αντίπαλος του Batman και τον Bronze Tiger να έχει αποτελέσει αναπόσπαστο μέλος της Suicide Squad. Όσον αφορά τον Richard Dragon, πρόκειται ουσιαστικά για τον αντίστοιχο Iron Fist της DC, έχοντας κάνει και live-action εμφάνιση στο τηλεοπτικό ”Arrow”.

Όποια/ος αγαπάει τον Batman δεν γίνεται να μην λατρεύει τον Αμερικάνο δημιουργό και η είδηση μιας νέας animated ταινίας από τα χέρια του είναι πάντα μια ευχάριστη είδηση. Οι φήμες κάνουν λόγο για πρεμιέρα της ταινίας την άνοιξη του 2021 και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε το αγαπημένο ίντρο του ”Batman: TAS”.