Έρχεται μέσα στο 2020 το sequel της «Σιωπής των Αμνών»

Αντανακλαστικά, με το που έγινε γνωστό πως θα υπάρξει σειρά-sequel της «Σιωπής των Αμνών», που θα δείχνει τις περιπέτειες της Κλαρίς μετά την πρώτη της επαφή με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ και πριν τα γεγονότα του «Hannibal», πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για κάτι αχρείαστο που χαλάει το franchise.

Όμως, η τηλεόραση έχει εξελιχθεί πλέον τόσο πολύ που αυτές οι αντανακλαστικές κακές αντιδράσεις δεν αντιστοιχούν στις δυνατότητές της. Το αντίθετο: αν κρίνει κανείς άλλωστε, πόσο υπέροχη ήταν η σειρά «Hannibal», είναι άδικο να προκαθορίζουμε πως το «Clarice» -όπως θα λέγεται το τηλεοπτικό sequel της «Σιωπής των Αμνών»- θα είναι για πέταμα. Για την ακρίβεια, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ δυνατό.

Ενώ ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο συγκρεκριμένο νέο αναφορικά με το «Clarice» από τον Ιανουάριο και έπειτα (έπαιξε ρόλο και η πανδημία για αυτό), το CBS γνωστοποίησε πως η πρώτη σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021. Με άλλα λόγια, το προσεχές φθινόπωρο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Όπως, έχει γίνει γνωστό, η Rebecca Breeds θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Kal Penn, Nick Sandow και Michael Cudlitz.

Τα γεγονότα του «Clarice» τοποθετούνται στο 1993, δηλαδή ένα χρόνο μετά τα όσα έγιναν στην «Σιωπή των Αμνών», θα εστιάζουν στις προσωπικές περιπέτειες της 26χρονης Κλαρίς και στόχος των δημιουργών, εκτός από το να φτιάξουν ένα γαμάτο θρίλερ προφανώς, είναι και να εμβαθύνουν στη ψυχολογία της Κλαρίς, η οποία άλλωστε (όπως ξέρουμε και από την «Σιωπή των Αμνών») έχει μπόλικα θεματάκια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Clarice» θα βρίσκεται σε ένα δικό του, αυτόνομο σύμπαν και δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το «Hannibal». Βέβαια, η Rebecca Breeds που θα υποδυθεί την Κλαρίς ήταν βασική υποψήφια να υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα στο «Hannibal», αλλά η σειρά σταμάτησε προτού εμφανιστεί και έτσι, δεν την είδαμε ποτέ.